Energetikai tanúsítvány ajánlatunk a 7. kerületben

Energetikai dokumentum - 7. kerület - Erzsébetváros
HITELES ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNYT RENDELHET
  • amelyet helyi tanúsító készít
  • visszaigazolt áron
  • helyszíni felméréssel
ELKÉSZÍTÉSE:
1-3
munkanap
energetikai tanúsítvány készítés az épületek besorolásai az energetikai tanúsítvány ára mikor kötelező?

VII. kerületi tanúsítási áraink

Társasházi lakás,
lakóház
0-90 m² között
20 000 Ft
91-120 m² között
28 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Mi az energetikai tanúsítvány célja?

Az energetikai tanúsítvány célja, hogy szakszerűen informálja a szerződő feleket a lakás (vagy más ingatlan) energiahatékonyságáról. A 176/2008. (VI.30.) kormányrendelet » szerint kötelező a minősítés ingatlanok eladása vagy bérbeadása esetén, és a tulajdonos feladata biztosítani, hogy a szakvélemény elkészüljön a szerződéshez. A dokumentum eredményeinek segítségével még a szerződés aláírása előtt mindenki megismerheti a lakás várható energiafogyasztását és ezzel összefüggésben a várható üzemeltetési költségeit. Ha bővebben szeretne tájékozódni a témáról, tekintse meg weboldalunk többi részét, vagy hívjon minket!

Az érvényes energetikai besorolások

A mellékelt táblázatban megnézheti a jelenleg érvényben lévő energia-besorolásokat.

Energetikai tanúsítvány szolgáltatásunk

Ha nem a 7. kerületből érdeklődik, az oldal alján található ajánlatkérő árkalkulátor segítségével tudhatja meg a kiszállási díjjal növelt szolgáltatási árainkat az irányítószám alapján. A díjakat garantáljuk, a számlán a tőlünk kapott végösszeg fog szerepelni, rejtett költséget nem számol fel a tanúsító.

Az energiatanúsítvány kiállításához minden esetben kell helyszíni szemlét tartanunk, ezt Kormányrendelet írja elő. A fizetendő díj ezt a munkarészt is tartalmazza. A szemléhez Öntől csak a helyrajzi számot kérjük, alaprajzok megléte nem feltétel, a kirendelt mérnök minden szükséges műszaki alapadatot felvesz a helyszíni bejáráskor.

Az energetikai tanúsítvány elkészítés általában 1-2 munkanap a szemlét követően, de ha a munkák beosztása lehetővé teszi, akár már másnap megkaphatja a dokumentumot. A személyes átvétel Budapesten lehetséges, a találkozást közvetlenül a mérnök partnerünkkel tudja majd egyeztetni.

1

Rögzítjük megrendelését

Megrendelését rögzítjük és e-mailen 2 munkaórán belül visszaigazoljuk, ezt követően a legközelebbi tanúsító partnerünk keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetésére.

2

A helyszíni felmérés

A szakértő felméri a lakást - ez 20-30 percet vesz igénybe. A helyszíni felmérésnek többletdíja nincs, ha ingatlanja Budapesten a 7. kerületben található.

3

A tanúsítványt elkészíti

Az energetikai tanúsítvány 2-3 napos átfutással készül el, elektronikus (pdf) fromátumban küldjük. Papíron is felár nélkül kérhető.

Megrendelem a tanúsítványt

A tanúsítást az Önhöz legközelebbi budapesti szakértő partnerünk végzi

x
András

András

épületgépész mérnök, MMK tag
Épületenergetikai tanúsítványok Budapesten

A tanúsításokat Budapest egész területén végzem. Egyeztetéssel akár munkaidőmön kívül, illetve hétvégén is vállalok szemlét. Ha szükséges akár 1 napon belül is elkészítem a tanúsítványt.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1750
tanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
7-17
óráig
hétvégén is
Bezárás
x
Ágnes

Ágnes

Okleveles építészmérnök, a Magyar Építész Kamara tagja
Energetikai tanúsítás Budapest belvárosi kerületeiben

Bemutatkozás

2008-ban diplomáztam a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, építészmérnökként. 6 év tervezőirodai munka után, jelenleg csak épületek tanúsításával foglalkozom. A munkákat az 1, 5, 6, 7, és 8. kerületben vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2500
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
Bezárás