Energetikai tanúsítvány készítés a 10. kerületben

Energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk Budapesten, a X. kerületben. Nézze meg helyi ajánlatunkat, kérdés esetén, hívjon minket!

PANEL
LAKÁSOKRA
15 000 Ft
Energetikai tanúsítvány készítés Budapesten a 10. kerületben
Energetikai tanúsítvány ábra

X. kerületi energiatanúsítvány árak

Lakások (panel) Lakások (tégla) Családi házak
0-50 m² 14 500 Ft 15 000 Ft 15 000 Ft
51-90 m² 15 000 Ft 15 500 Ft 20 000 Ft
91-120 m²  - 21 000 Ft 21 000 Ft
121-160 m²  -  - 23 000 Ft

Fizetésre lehetőség van átutalással (e-mailben küldött díjbekérő szerint) és készpénzben (a szemlekor vagy utólag a tanúsítvány budapesti átvételekor).

Megrendelő űrlap
Kérjük, adja meg az alábbi adatokat!

Miért készül az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány célja, hogy szakszerűen informálja a szerződő feleket az ingatlan energiahatékonyságáról. Jogszabályi előírás szerint kötelező a minősítés ingatlanok eladása vagy bérbeadása esetén, és a tulajdonos feladata biztosítani, hogy a dokumentum elkészüljön legkésőbb, a szerződés megkötéséig. A szakvélemény eredményeinek segítségével még a szerződés aláírása előtt mindenki megismerheti az építmény várható energiafogyasztását, és ezzel összefüggésben a várható üzemeltetési költségeket. Ha további információkat szeretne kapni a témáról, tekintse meg weboldalunk többi részét, vagy hívjon minket!

Az érvényes energiaosztályok

A mellékelt ábrán láthatja a jelenleg érvényben lévő energiaosztályokat.

Tanúsítási szolgáltatásunk

Energetikai tanúsítási szolgáltatásunk egész Budapestre kiterjed. Ha nem a 10. kerületből érdeklődik, az oldal alján található ajánlatkérő segítségével tudhatja meg a kiszállási díjjal növelt szolgáltatási árat az irányítószám megadása után. Az árakat garantáljuk, a számlán a tőlünk kapott végösszeg fog szerepelni, így nem kell tartania attól, hogy rejtett költséget számol fel a szakember.

A tanúsítvány kiállításához minden esetben kell helyszíni szemlét tartanunk, ezt jogszabály írja elő. A fizetendő díj ezt a munkarészt is tartalmazza. A szemléhez Öntől csak a helyrajzi számra lesz szükség, tervrajzok megléte nem feltétel, mérnökünk minden szükséges műszaki alapadatot felvesz a helyszínen.

Az elkészítés általában 2 munkanap a felmérést követően, de ha a munkák beosztása lehetővé teszi, akár már másnap megkaphatja a szakvéleményt (a rövidebb határidő nem feláras). A személyes átvétel Budapesten lehetséges, a találkozást közvetlenül a mérnökkel tudják majd egyeztetni.

1

Rendelésének rögzítése

Rendelését rögzítjük és e-mailben két munkaórán belül visszaigazoljuk, majd a legközelebbi mérnök keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetésére.

2

A helyszíni bejárás

A tanúsító felméri a lakást - ez körülbelül fél órát vesz igénybe. A 10. kerületben nincs extra kiszállási vagy felmérési díj, a fenti árak a ténylegesen fizetendő végösszegek.

3

A tanúsítványt kézhez kapja

Az energetikai szakvélemény 2 napos átfutással készül el, a dokumentumot személyesen átveheti Budapesten, vagy belföldre postázva is kérheti.

Megrendelem a tanúsítványt

A tanúsítást az ingatlanhoz legközelebbi budapesti mérnök partnerünk végzi

x
Tamás

Tamás

Építőmérnök - Ybl Miklós Építéstudományi Kar - SZIE
Tanúsítás Budapest X. kerületében

A Szent István Egyetemen végeztem építőmérnök szakon. Tanúsítást elsősorban a X., illetve a szomszédos kerületekben vállalok. A megrendeléstől számított 24 órán belül felmérem az ingatlant, majd 1-2 napon belül elkészítem a hiteles energetikai tanúsítványt, amely alkalmas az adásvételi, illetve bérleti szerződés megkötéséhez.

¤X. kerületi lakos vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20
óráig
Bezárás