Energetikai tanúsítvány készítés a 10. kerületben

Energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk Budapesten, a X. kerületben. Nézze meg helyi ajánlatunkat, kérdés esetén, hívjon minket!


Budapest 10. kerületi energetikai tanúsítvány készítés
HITELES ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY
  • helyi tanúsító mérnöktől
  • kiszállással, felméréssel
  • fix áron, gyorsan elkészítve
2
munkanapon belül

Árak Budapest 10. kerületében

Adásvételhez és bérbeadáshoz

A hiteles energiatanúsítványért fizetendő bruttó árak, amely minden tételt tartalmaznak Budapest X. kerületében.

Nincs rejtett költség, a szolgáltatásról szóló számlán az itt látható díj fog szerepelni.

Fizetésre lehetőség van átutalással (e-mailben küldött díjbekérő szerint) és készpénzben (a szemlekor vagy utólag a tanúsítvány budapesti átvételekor).

Társasházi lakás
0-90 m² között
20 000 Ft
Családi ház
0-90 m² között
24 000 Ft
91-120 m² között
26 000 Ft
121-160 m² között
28 000 Ft
161-200 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Miért készül az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány célja, hogy szakszerűen informálja a szerződő feleket az ingatlan energiahatékonyságáról. Jogszabályi előírás szerint kötelező a minősítés ingatlanok eladása vagy bérbeadása esetén, és a tulajdonos feladata biztosítani, hogy a dokumentum elkészüljön legkésőbb, a szerződés megkötéséig. A szakvélemény eredményeinek segítségével még a szerződés aláírása előtt mindenki megismerheti az építmény várható energiafogyasztását, és ezzel összefüggésben a várható üzemeltetési költségeket. Ha további információkat szeretne kapni a témáról, tekintse meg weboldalunk többi részét, vagy hívjon minket!

Az érvényes energiaosztályok

A mellékelt ábrán láthatja a jelenleg érvényben lévő energiaosztályokat.

Tanúsítási szolgáltatásunk

Energetikai tanúsítási szolgáltatásunk egész Budapestre kiterjed. Ha nem a 10. kerületből érdeklődik, az oldal alján található ajánlatkérő segítségével tudhatja meg a kiszállási díjjal növelt szolgáltatási árat az irányítószám megadása után. Az árakat garantáljuk, a számlán a tőlünk kapott végösszeg fog szerepelni, így nem kell tartania attól, hogy rejtett költséget számol fel a szakember.

A tanúsítvány kiállításához minden esetben kell helyszíni szemlét tartanunk, ezt jogszabály írja elő. A fizetendő díj ezt a munkarészt is tartalmazza. A szemléhez Öntől csak a helyrajzi számra lesz szükség, tervrajzok megléte nem feltétel, mérnökünk minden szükséges műszaki alapadatot felvesz a helyszínen.

Az elkészítés általában 2 munkanap a felmérést követően, de ha a munkák beosztása lehetővé teszi, akár már másnap megkaphatja a szakvéleményt (a rövidebb határidő nem feláras). A személyes átvétel Budapesten lehetséges, a találkozást közvetlenül a mérnökkel tudják majd egyeztetni.

1

Rendelésének rögzítése

Rendelését rögzítjük és e-mailben két munkaórán belül visszaigazoljuk, majd a legközelebbi mérnök keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetésére.

2

A helyszíni bejárás

A tanúsító felméri a lakást - ez körülbelül fél órát vesz igénybe. A 10. kerületben nincs extra kiszállási vagy felmérési díj, a fenti árak a ténylegesen fizetendő végösszegek.

3

A tanúsítványt kézhez kapja

Az energetikai szakvélemény 2 napos átfutással készül el, a dokumentumot digitálisan küldjük e-mailben. Papíron is felár nélkül kérhető, átvehető Budapesten a 10. kerületben közvetlenül helyi partnerünktől.

Megrendelem a tanúsítványt

A tanúsítást az ingatlanhoz legközelebbi budapesti mérnök partnerünk végzi

x
Tamás

Tamás

Építőmérnök - Ybl Miklós Építéstudományi Kar - SZIE
Tanúsítás Budapest X. kerületében

A Szent István Egyetemen végeztem építőmérnök szakon. Tanúsítást elsősorban a X., illetve a szomszédos kerületekben vállalok. A megrendeléstől számított 24 órán belül felmérem az ingatlant, majd 1-2 napon belül elkészítem a hiteles energetikai tanúsítványt, amely alkalmas az adásvételi, illetve bérleti szerződés megkötéséhez.

¤X. kerületi lakos vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20
óráig
Bezárás