Használati feltételek és jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el és ismerje meg a jelen Használati feltételek és jogi nyilatkozat tartalmát, mielőtt böngészi vagy használja oldalainkat!
Az otk.hu weblap (továbbiakban: Weboldal, Weblap, Honlap) Gali András egyéni vállalkozó (továbbiakban: Üzemeltető) internetes honlapja, amelyen az üzemeltetőnek és partnereinek a szolgáltatásaival, és az energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatos információkat ismerhet meg.  
A Weblap megtekintéséhez és használatához Ön megismeri és elfogadja a jelen Használati feltételeket és a jogi nyilatkozatot. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a Honlapon található űrlapok elküldésekor, a jelölő négyzet kipipálásával, Ön teljes mértékben elfogadja és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti az alábbiakat.

Üzemeltető

Gali András e.v.
1112 Budapest, Őrmezei út 29-37. B ép. G. lház 4/41.
Adószám: 66216027 1 43
Nyilvánt. szám: 32754497
E-mail címe: info@otk.hu
Telefonszáma: +36-20-344-3964

A Weboldal tartalma, felelősségvállalás

A Weboldalon található információk tájékoztatást hivatottak szolgálni. Mindent megteszünk azért, hogy a Honlapon található információk pontosak és naprakészek legyenek. Az Üzemeltető ugyanakkor nem vállal felelősséget a honlap tartalmának használatából eredő kárért vagy hátrányért. Előfordulhat, hogy egy vonatkozó jogszabályi rendelkezés megváltozik, de a változást a Weboldalon csak némi késéssel tudjuk lekövetni. A fentiek okán javasoljuk, hogy minden esetben a vonatkozó, hatályos jogszabályi rendelkezések alapján tájékozódjanak.
Fenntartjuk a jogot a Weboldal tartalmának tetszőleges időpontban történő megváltoztatására.
Az Üzemeltető nem vállal felelősséget azért, ha a Weboldal elérhetetlenné válna. A hozzáférést felfüggeszthetjük előzetes értesítés nélkül, karbantartási, vagy egyéb, rajtunk kívülálló olyan okból, amelyért felelősek nem vagyunk.
A Weblapon található árak, információk nem minősülnek ajánlattételnek vagy felhívásnak. Fenntartjuk a jogot az árak megváltoztatására, egyedi árak és ajánlatok kiszabására, bizonyos munkák elutasítására. A Honlap nem minősül webshopnak, webáruháznak.

Árak, ajánlatok

Árajánlatnak csak az e-mailben megküldött ajánlatok számítanak. Az ajánlatban megküldött díjaktól nem térünk el, de a visszalépés jogát fenntartjuk. Az árak a fizetendő végösszegek, amelyek  tartalmazzák az Áfát is. Egyes tanúsító partnereink alanyi áfa mentes számlát bocsátanak ki az ügyfél részére, a fizetendő díj ebben az esetben is az ajánlatban szereplő bruttó végösszeg.

Más oldalakra mutató linkek

A Honlapon található némely hivatkozások (linkek) független oldalakra mutathatnak. Az Üzemeltetőnek nincs befolyása ezen oldalak tartalma tekintetében, és kizár minden felelősséget az olyan károk tekintetében, amit az említett oldalak használata okozhat.

Üzemeltető szolgáltatása

Az Üzemeltető kizárólag szolgáltatás közvetítési tevékenységet végez, a Weboldalon hirdetett energetikai tanúsítói tevékenységet közvetlenül az Üzemeltető szerződött mérnök partnere végzi. Üzemeltető nem végez energetikai tanúsítói vagy más mérnöki tevékenységet. Üzemeltető nem garantálja a megrendelési igények teljesítését.

A tanúsító mérnök szolgáltatása

Megrendelése esetén tanúsító mérnököt közvetítünk Önnek, akivel szerződéses viszonyba tudnak lépni az energetikai tanúsítvány elkészítésére vonatkozóan. Ennek megfelelően őt terheli a felelősség a tanúsítvány elkészítéséért, a vállalt határidő betartásáért, annak szakmai színvonaláért; a szavatossági jogok kizárólag vele szemben érvényesíthetőek.

Adatvédelem és adatkezelés

Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót itt érheti el.

Szellemi alkotáshoz fűződő jogok

A Weboldalon található minden tartalom, megoldás, az alapjukat képező ismeret a Polgári Törvénykönyv 2:47. § (2) értelmében üzleti titoknak, illetőleg know-how-nak (védett ismeretnek) minősül, amely az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi. Az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül azok nem másolhatók illetve reprodukálhatók, nem használhatók fel más publikációban, közzétételben sem az interneten, sem nyomtatott formában. Az előbbiek a Honlap működési elvére, és grafikai tartalmára egyaránt vonatkoznak.

Jelen nyilatkozat hatálya

Jelen Használati feltételek és jogi nyilatkozat visszavonásig hatályos, és a Honlap összes megtekintőjére, felhasználójára vonatkozóan kötelező érvényű. Amennyiben Ön nem fogadja el a fentieket, nincs lehetősége igénybe venni a Honlapot, illetve az Üzemeltető szolgáltatásait. Fenntartjuk a jogot jelen Használati feltételek és jogi nyilatkozat bármikori megváltoztatására, előzetes bejelentés nélkül. Ha a fenti feltételekkel kapcsolatban kérdése merült fel, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.