Energetikai tanácsadás

Segítünk csökkenteni épülete üzemeltetési költségeit.

  • a jelenlegi állapot alapján javaslatokat készítünk
  • mérnöki számításokkal elemzünk több verziót
  • konzultálunk, tanácsadunk
Energetikai tanácsadás

Csökkentjük rezsiköltségeit

Garantáljuk, hogy csökkenteni tudjuk a rezsire fordított kiadásait! Sokszor egy egyszerű, pár százezer forintból megvalósítható korszerűsítés is drámaian redukálja az energiafogyasztást. Energetikai tanácsadási szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy az Ön által elköltött pénz a lehető legnagyobb mértékben csökkentse az épület üzemeltetési költségeit, azaz olyan korszerűsítést végezzen, ami gazdaságos és pénzügyileg megtérülő.

Mérnöki számításokra alapozva

Az épület jelenlegi állapotának épületfizikai modellezésével kezdünk, majd elkészítjük a tervezett állapot energetikai számításait. Az energetikai tanácsadás során 2-3 féle verzióban kidolgozzuk a tervezett állapot várható energetikai paramétereit, így pontosan látható lesz, hogy milyen energiahordozóból mennyi fogy majd. Természetesen Önnel előzetesen leegyeztetjük, hogy mely beruházás elvégzésére nyitott. Ha már kifejezetten eldöntötte, hogy mit akar, akkor azzal számolunk. Ha valamire most nincs költségkerete, akkor azt nem vesszük számításba.

Vegyük fel a kapcsolatot

Küldje el nekünk mérnöki kérdését, és egy munkanapon belül árajánlatot küldünk az energetikai tanácsadásra e-mailben.

Árajánlat tanácsadásra

Ezzel foglalkozunk

Mérnökeink tapasztalt energetikusok, akik azonnal látják a jelenlegi állapot gyengeségeit, tudják, hogy mit (és mit nem) érdemes fejleszteni, korszerűsíteni. Ha hőszigetelésben gondolkodik, akkor az épület falazatához passzoló hőszigetelő anyagot és hőszigetelési vastagságot ajánlunk. Az energetikai tanácsadás keretében minden felmerülő kérdésére válaszolunk, elmagyarázzuk, amire kíváncsi.

Teljesítményt kalkulálunk az új gépészeti berendezésekhez

Szolgáltatási csomagunk tartalmazza a cserélni tervezett gépészeti berendezések méretezését, azaz meghatározzuk, hogy mekkora (hány kilowattos) kazánt, napelemet, hőszivattyút érdemes választania. Ez a szolgáltatásunk egyébként külön (energetikai tanácsadás nélkül) is elérhető: napelem méretezés, villanykazán méretezés, hőszivattyú méretezés, ha felkelti érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdemes mérnöki energetikai tanácsadással korszerűsítenie

Nem fűződik hozzá pénzügyi érdekünk, hogy bármilyen konkrét építőanyagot, berendezést megvegyen.

Bármit fejleszt (pl. hőszigetel, kazánt cserél, napelemet telepít), pontosan megmondjuk, miből mekkora kell, így elkerülheti az alul- vagy túlméretezést.

Segítünk elválasztani az "azt hallottam" megoldásokat a műszakilag valóban megalapozott megoldásoktól.

Az energetikai tanácsadás során adott minden javaslat mérnöki tényeken, számításokon alapul.

Kilowattórára pontosan tervezheti energetikai kiadásait.

Országosan várjuk megrendelését

Térkép

Az Országos Tanúsító Központ egy mérnöki hálózat, amely az épületenergetikával foglalkozó szakembereket kapcsolja össze. Országosan több mint 50 helyi partnerrel működünk együtt, mérnökeink az ország összes településén dolgoznak. A munkát az ingatlanhoz közeli, szabad szakértő végzi. Energetikai tanácsadásnál is garantáljuk az árakat és a feltételeket, nem éri Önt meglepetés.

Kérjen egyedi árajánlatot e-mailben

Egy munkanapon belül elküldjük Önnek árajánlatunkat az energetikai tanácsadásra vonatkozóan.

Árajánlat tanácsadásra