Energetikai tanúsítvány 3. kerület - Óbuda, Békásmegyer

Energetikai dokumentum a 3. kerületben, Óbudán
RENDELJE MEG SZOLGÁLTATÁSUNKAT
  • 15 000 Ft-tól induló áron
  • a táblázatban megadott díjakon
  • hitelesen, előírásszerűen elkészítve

Árak Budapest 3. kerületében

Adásvételhez és bérbeadáshoz

A hiteles energiatanúsítványért fizetendő bruttó árak, amely minden tételt tartalmaznak Budapest 3. kerületében.

Nincs rejtett költség, a számlán az itt látható díj fog szerepelni.

Társasházi lakás
0-50 m² között
15 000 Ft
51-90 m² között
16 000 Ft
Családi ház
0-90 m² között
20 000 Ft
91-120 m² között
21 000 Ft
121-160 m² között
23 000 Ft
161-200 m² között
25 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

A III. kerületben dolgozó szakértő

x
Tamás

Tamás

MMK tagsággal rendelkező szakember
TÉ és SZÉS6 jogosultságú szakértő

Több éve foglalkozom energetikai tanúsítással, sokan ismernek, keresnek, ajánlanak másoknak, ez igazi elismerés számomra. Remélem, Ön is megrendelőm lesz! A tanúsítási munkákat Budapesten leginkább a 3., 4. és 13. kerületben végzem, és a szomszédos Dunakeszire, illetve Fótra, Gödre is gyakran járok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1500
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
8-20h
rugalmasan,
akár hétvégén is
Bezárás
A+++ »
A++ »
A+ »
A »
B »
C »
D »
E »
F »
G »
H »
I »

Az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány a 176/2008 Kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos adatokkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. Az energetikai tanúsítványra vonatkozó rendelet » szerint nem szükséges a szakvélemény nyaralókra, 50 m²-nél kisebb, különálló lakóházakra, és más kivételes esetekben, ezekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik, mindenképp jelezni fogjuk, még a megrendelés rögzítése előtt.

A számítások alapján 12-féle energetikai besorolást kaphatnak a lakások, ezeket a mellékelt táblázatban láthatja. A különböző kategóriákhoz tartozó részletes ismertetőinket az adott energiaosztályra kattintva érheti el.

A dokumentum rendelkezik egy úgy nevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító kód és a szakvélemény első oldalán található. Ha részletesebben is érdeklődik a tanúsítvány iránt, tekintsen meg egy tanúsítvány mintát »

Árainkban benne van a felmérés

A szakvéleményt helyszíni szemle alapján állítják ki tanúsítóink, 3. kerületi ingatlanok esetén a szemle díját tartalmazzák áraink. Tervrajzokra sincs szükség, a felmérés során minden olyan műszaki paramétert megvizsgál a kirendelt szakértő, amely szükséges az energetikai tanúsítvány elkészítéséhez.

Pályázathoz is szükséges

Az energetikai tanúsítványra nem csak adásvételi vagy bérbeadási szerződés esetén van szükség, hanem energetikai pályázatokon történő részvételkor is. Ilyenkor általában több mérnöki dokumentum is szükséges, az adott pályázat jellegétől függően, itt kérhet tőlünk árajánlatot »

Hiteles és szabályszerű

Garantáljuk, hogy az elkészült dokumentum teljesen hiteles, minden magyar és nemzetközi előírásnak megfelel. A Hiteles Energetikai Tanúsítvány (HET szám) azonosítója segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartásban.