Energetikai tanúsítvány 3. kerület - Óbuda, Békásmegyer

Energetikai dokumentum a 3. kerületben, Óbudán
RENDELJE MEG SZOLGÁLTATÁSUNKAT
  • 14 500 Ft-tól induló áron
  • a táblázatban megadott díjakon
  • hitelesen, előírásszerűen elkészítve
Energetikai tanúsítvány ábra

Ártáblázat - III. kerület

Lakások (panel) Lakások (tégla) Családi házak
0-50 m² 14 500 Ft 15 000 Ft 15 000 Ft
51-90 m² 15 000 Ft 15 500 Ft 20 000 Ft
91-120 m²  -  - 21 000 Ft
121-160 m²  -  - 23 000 Ft
161-200 m²  -  - 25 000 Ft
Megrendelő űrlap
Kérjük, adja meg az alábbi adatokat!

A III. kerületben dolgozó szakértő

x
Tamás

Tamás

MMK tagsággal rendelkező szakember
TÉ és SZÉS6 jogosultságú szakértő

Több éve foglalkozom energetikai tanúsítással, sokan ismernek, keresnek, ajánlanak másoknak, ez igazi elismerés számomra. Remélem, Ön is megrendelőm lesz! A tanúsítási munkákat Budapesten leginkább a 3., 4. és 13. kerületben végzem, és a szomszédos Dunakeszire, illetve Fótra, Gödre is gyakran járok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1500
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
8-20h
rugalmasan,
akár hétvégén is
Bezárás
AA++ »
AA+ »
AA »
BB »
CC »
DD »
EE »
FF »
GG »
HH »
II »
JJ »

Az energiatanúsítványról

Az energiatanúsítvány a 176/2008 Kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos adatokkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A tanúsítványra vonatkozó rendelet » szerint nem szükséges a szakvélemlny nyaralókra, 50 m²-nél kisebb, különálló lakóházakra, és más kivételes esetekben, ezekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik, mindenképp jelezni fogjuk, még a megrendelés rögzítése előtt.

A számítások alapján 12 féle energetikai besorolást kaphatnak a lakások, ezeket a mellékelt táblázatban láthatja. A különböző kategóriákhoz tartozó részletes ismertetőinket az adott energiaosztályra kattintva érheti el.

A dokumentum rendelkezik egy úgy nevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító kód és a szakvélemény első oldalán található. Ha részletesebben is érdeklődik a tanúsítvány iránt, tekintsen meg egy tanúsítvány mintát »

Árainkban benne van a felmérés

A szakvéleményt helyszíni szemle alapján állítják ki tanúsítóink, 3.kerületi ingatlanok esetén a szemle díját tartalmazzák áraink. Tervrajzokra sincs szükség, a felmérés során minden olyan műszaki paramétert megvizsgál a kirendelt szakértő, amely szükséges a tanúsítvány elkészítéséhez.

Pályázathoz is szükséges

Az energiatanúsítványra nem csak adásvételi vagy bérbeadási szerződés esetén van szükség, hanem energetikai pályázatokon történő részvételkor is. Ilyenkor kell egy, az épület jelenlegi állapotát dokumentáló, illetve egy, a beruházás utáni, azaz a tervezett állapotra szóló tanúsítvány. Itt kérhet árajánlatot »

Hiteles és szabályszerű

Garantáljuk, hogy az elkészült tanúsítvány teljesen hiteles, s minden magyar és nemzetközi előírásnak megfelel. A Hiteles Energetikai Tanúsítvány (HET szám) azonosítója segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartásban.