Energetikai tanúsítvány Üllőn és környékén

Energetika készítés Üllőn
AJÁNLATUNK ÖNNEK:
  • hiteles energiatanúsítványt rendelhet rövid átfutással
  • 18 000 Ft-tól induló díjtól
  • közvetlenül a helyi mérnöktől

Üllői ártáblázatunk

Szolgáltatásunk adásvételhez

Garantált üllői árak.

Önt más költség nem terheli.

Fizetésre lehetőség van készpénzben (a helyszíni szemlekor vagy a szakvélemény átvételekor) vagy átutalással is.

Társasházi lakás
0-90 m² között
18 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
22 000 Ft
91-120 m² között
23 000 Ft
121-160 m² között
25 000 Ft
Megrendelem

Aki menni fog Önhöz Üllőn és környékén

x
Zoltán

Zoltán

Okleveles építőmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítványok kiállítása Pest megyében

Évek óta részt veszek a tanúsításban, pályázati munkákat is vállalok. Vecsésre, Üllőn, Gyálon, Ecseren napi rendszerességgel minősítem az ingatlanokat. A munka menete igen egyszerű és gördülékeny: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Rövid összefoglalás az energetikai tanúsítványról

Az ingatlan energiahatékonyságát az energetikai tanúsítvány dokumentálja. A hitelesített tanúsítvány első oldalán található a HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) szám. Ha érdekli a dokumentum, tekintsen meg egy szakvélemény mintát itt »

Az elkészített számítások alapján 12-féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, mint a bal oldali táblázat is mutatja. A különböző kategóriák részletes ismertetőinek eléréséhez, kattintson az energiaosztályra!

A vonatkozó 176/2008 Kormányrendelet » alapján nem kell tanúsítványt készíteni az üdülőkre, az 50 nm-nél kisebb, különálló lakóházakra, és egyéb kivételes esetekre, melyekről a hivatkozott oldalon tájékozódhat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik, még a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk Önnek.

1

Megrendelés

Megrendelését munkaidőben két órán belül e-mailen visszaigazoljuk, majd a kirendelt szakértő telefonál Önnek, hogy időpontot egyeztessenek a helyszíni szemléhez.

2 óra
2

Felmérés

A helyszíni műszaki szemle körülbelül fél órát vesz igénybe. Tervrajzokra nincs szükségünk hozzá, csak szabad bejárást kell biztosítania a mérnöknek.

30 perc
3

Elkészítés

Az energiatanúsítvány általános elkészítési ideje 1-2 munkanap, a pontos határidőt és a dokumentum kézhezvételének módját a mérnökkel tudják egyeztetni.

1 munkanap