Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Gyömrőn

Energiatanúsítvány Gyömrő
MEGRENDELHETI A TANÚSÍTVÁNYT
  • a helyi mérnöktől
  • helyszíni felméréssel
  • hitelesen elkészítve

Gyömrőn érvényes árak

Társasházi lakás
0-90 m² között
21 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
24 000 Ft
91-120 m² között
26 000 Ft
121-160 m² között
28 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Gyömrőn és közelében praktizáló mérnök készíti el

x
Zoltán

Zoltán

Okleveles építőmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítványok kiállítása Monoron és közelében

Évek óta aktív energetikai tanúsító vagyok, bármilyen ingatlan minősítését vállalom. A munka menete: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

¤Monori lakos vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Küldje el megrendelését és a tanúsító 2 munkaórán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

A mérnök elvégzi az épület felmérését, ez körülbelül 30 perc.

Az energetikai tanúsítványt 1-2 munkanapos átfutással kapja kézhez.

Összefoglalás az energetikai tanúsítványról

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány az EU által bevezetett minősítési rendszer, amely az energiafogyasztó berendezésekhez hasonlóan, rendeletben meghatározott módszerrel értékeli az ingatlanokat energiahatékonyságuk szempontjából. A szakvélemény célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A mérnöki számítások alapján 12-féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok A+++ és I között.

Ha Ön az ingatlan tulajdonosa, az Ön feladata lesz elvégeztetni a tanúsítást az alábbi esetekben: eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázat. Ugyanakkor nem kell energetikai tanúsítvány bizonyos kivételek » esetén, ezeket érdemes áttekintenie a hivatkozott oldalon. Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Gyömrőn, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Hiteles dokumentumot kap

A hiteles dokumentum rendelkezik egy ún. HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és segítségével Ön is egyszerűen ellenőrizni tudja a tanúsító személyét és a szakvélemény hitelességét. Tudjon meg részleteket a HET számról »

A felmérés benne van az árban

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján lehet szabályszerűen kiállítani, ennek díját tartalmazza az ajánlat. A szemle során a kirendelt szakértő megvizsgálja az épület műszaki jellemzőit, gépészeti rendszereit, és azonosítja az épületszerkezeteket.

Pályázathoz is rendelhet

Ha állami támogatású energetikai korszerűsítési pályázaton szeretne forráshoz jutni, energetikai tanúsítványokra lesz szüksége, az épület jelenlegi és tervezett állapotára vonatkozóan. Kérjen tőlünk ajánlatot itt, és részletesen tájékoztatjuk Önt az aktuális pályázati lehetőségekről.