Energetikai tanúsítvány - Dabason ezt kínáljuk

RENDELJEN
ENERGETIKAI
MINŐSÍTÉST
Energiatanúsítvány Dabason

Dabasi ingatlanokra

Családi ház, lakás
0-50 m² között
23 000 Ft
51-90 m² között
25 000 Ft
91-120 m² között
27 000 Ft
121-160 m² között
29 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Bemutatjuk helyi mérnökünket:

x
Péter

Péter

Okleveles gépészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok Dabason és Pest megye déli részén

Pest megye déli részén vállalom a tanúsítványok készítését: Dabas, Bugyi, Inárcs, Hernád, Örkény, Újhartyán, Kakucs, Táborfalva...

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Ön megrendeli, mi két munkaórán belül visszaigazoljuk.

Az épület felmérése 30 perc lesz, az előre leegyeztetett időpontban.

Határidőre kézhez kapja az energetikai tanúsítványt.

Az energetikai tanúsítványról ezt tartjuk fontosnak

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány egy kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakértői vélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energiahatékonyságáról. A mérnöki számítások alapján tizenkétféle osztályba sorolhatók az ingatlanok, a teljes skálát itt tekintheti meg. A dokumentum rendelkezik egy ún. HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és az ügyvédnek van rá szüksége. A szám alapján Ön is egyszerűen ellenőrizni tudja a szakvélemény hitelességét. Tudjon meg többet a HET számról »

A tulajdonosnak az alábbi esetekben kell rendelkeznie a tanúsítvánnyal: eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázat. Nem kell energetikai tanúsítvány: üdülőkre, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételezett esetekre. Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Dabason, Bugyin, Tatárszentgyörgyön, Újhartyánban, és garantáltan bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Hiteles szakvéleményt kap

Garantáljuk, hogy a kiállított energiatanúsítvány hiteles, és mindenhol elfogadják azt. A szakvéleményt jogosult tanúsító készíti. Az egyedi azonosító sorszám segítségével Ön is ellenőrizheti a minősítés valódiságát az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében (www.oeny.hu).

Felmérés alapján elkészítve

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján lehet szabályszerűen elkészíteni, a nálunk megrendelt munkáknak mindig része a felmérés. Ennek díját természetesen tartalmazza az ár. A szemle során tapasztalt mérnök vizsgálja meg az épületgépészeti rendszereket, és az épületszerkezeteket.

Öt évig felhasználhatja

A kiállítástól számítva öt évig felhasználhatja az energiatanúsítványt. Az érvényesség feltételeiről » a hivatkozott cikkben olvashat részletesebben, megtudhatja többek között, hogy mikor veszti hatályát a dokumentum, illetve mit kell tennie, ha átépíti az ingatlant.