Energetikai tanúsítvány Vecsési ingatlanokra

HÁZAK
90 m² alatt
22 000 Ft
energetikai tanúsítvány Vecsésen található ingatlanokra

Vecsési ingatlanok

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 18 000 Ft 18 000 Ft - -
Családi házak 22 000 Ft 22 000 Ft 23 000 Ft 24 000 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Helyi tanúsítónk

x
Zoltán

Zoltán

Okleveles építőmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítványok kiállítása Pest megyében

Évek óta részt veszek a tanúsításban, pályázati munkákat is vállalok. Vecsésre, Üllőn, Gyálon, Ecseren napi rendszerességgel minősítem az ingatlanokat. A munka menete igen egyszerű és gördülékeny: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
1

Rendelését egyszerűen leadhatja online, mi két munkaórán belül visszajelzünk Önnek

2 perc
2

A kötelező helyszíni felméréshez nem szükségesek tervrajzok sem, csak az Ön vagy megbízottja jelenléte.

30 perc
3

A hiteles energiatanúsítványt határidőre kiállítjuk, amelyet átvehet személyesen a tanúsítótól, vagy postán is megkaphatja.

1-2 munkanap
ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakértői vélemény, amely az építmény energiahatékonyságát jellemzi egy 12 osztályú minősítési skálán, és jogszabályban meghatározott tartalommal dokumentálja azt. Akkor mondható hitelesnek, ha rendelkezik egy ún. HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, ami alapján bárki ellenőrizni tudja » a tanúsító jogosultságát és a szakvélemény eredetiségét.

A tulajdonosnak akkor kell rendelkeznie a tanúsítvánnyal, ha eladás, bérbeadás vagy használatbavétel történik. Az Országos Tanúsító Központ mérnökei rendszeresen dolgoznak Vecsésen, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják vállalni.

Hitelesség

Garantáljuk a hitelességet, ami azt jelenti, hogy a megrendelt és kézhez kapott energiatanúsítványokat minden ügyvéd, hatóság és hivatalos szerv elfogadja.

Felmérés

Az energetikai tanúsítványt mérnökeink mindig helyszíni felmérés alapján állítják ki. A szemle során megvizsgáljuk az épületgépészeti rendszereket (kazánok, hőleadók, légkondicionálás), és azonosítjuk az épületszerkezeteket.

Érvényes

A kiállítás után 10 évig érvényes az energiatanúsítvány, így ennyi ideig korlátlanul tudja majd használni, akár többször is. Az érvényesség  » feltételeiről tekintse meg részletes cikkünket a hivatkozott oldalon.

Kivételek

Nem kötelező tanúsítani több kivétel » esetén, például:

Energetikai pályázatokhoz is dolgozunk

A tanúsítást energetikai pályázatokhoz is rendszeresen végezzük, de ezekre a munkákra mindig egyedi ajánlatot adunk. Ha állami támogatású energiahatékonysági pályázaton indul, két tanúsítványt (jelenlegi és tervezett állapot) és egy szakértői nyilatkozatot kell mellékelnie a pályaműhöz. Ha kérdése van, segítünk Önnek eligazodni, illetve igény szerint megbízható pályázatíró » vállalkozót is tudunk ajánlani.

Garanciák