Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Gyálon

Energetikai tanúsítvány illusztráció fehér háttérrel
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNYT RENDELHET
  • amelyet helyi mérnök készít el
  • garantált áron és feltételekkel
  • helyszíni felmérés alapján

Gyáli ajánlatunk

Társasházi lakás
0-90 m² között
23 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
26 000 Ft
91-120 m² között
28 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt
számítások az energetikai tanúsítványhoz

Összefoglaló az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy jogszabályban meghatározott tartalommal készülő mérnöki szakvélemény, amely az ingatlan energiahatékonyságát számszerűsíti. 5 évig használhatja fel »a kiállítástól számítva.

Hasznos tudnivaló, hogy az eljáró ügyvédnek szüksége lesz a dokumentum HET azonosító számára, amely az energetikai tanúsítvány összefoglaló oldalának jobb felső sarkában található.

Az energetikai tanúsítvány ezekben az esetekben kell

Az energetikai tanúsítványról több jogszabály is rendelkezik, amelyek közül kiemelendő a 176/2008.(VI.30.) kormányrendelet ». Ebben van rögzítve, hogy mikor kell, és mikor nem kell a tanúsítás. Nem fog kelleni a szakvélemény például, ha az Ön ingatlanja nyaraló funkciójú, vagy ha energiát egyáltalán nem használ (nem fűtött). Általánosan azonban elmondható, hogy lakóingatlanokra szinte mindig kötelező a tanúsítás, ha eladás vagy bérbeadás történik. A szakvéleményt csak kamaránál nyilvántartott, "TÉ" jogosultsággal rendelkező szakértő állíthatja ki, a helyszínen felmért paraméterek alapján.

Munkaidőben telefonon vagy online fogadjuk rendelését, két órán belüli visszaigazolással.

A helyszíni felmérés az ingatlan méretétől függően 20-40 percet vesz igénybe, az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban.

A tanúsítvány általánosan 2-3 nap alatt készül el, a tanúsító elküldi Önnek, vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető tőle.

Helyi mérnök Gyálon

x
Zoltán

Zoltán

Okleveles építőmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítványok kiállítása Pest megyében

Évek óta részt veszek a tanúsításban, pályázati munkákat is vállalok. Vecsésre, Üllőn, Gyálon, Ecseren napi rendszerességgel minősítem az ingatlanokat. A munka menete igen egyszerű és gördülékeny: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Az Országos Tanúsító Központ ezeket garantálja