Energetikai tanúsítvány - Pilis

Energetika készítés Pilis
AMIT AJÁNLUNK
  • hiteles tanúsítványt rendelhet
  • 18 000 Ft-tól induló árakon
  • közvetlenül a legközelebbi mérnöktől

Pilisi áraink

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 18 000 Ft 18 000 Ft - -
Családi házak 22 000 Ft 22 000 Ft 23 000 Ft 24 000 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Aki menni fog Önhöz

x
Zoltán

Zoltán

Okleveles építőmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítványok kiállítása Monoron és közelében

Évek óta aktív energetikai tanúsító vagyok, bármilyen ingatlan minősítését vállalom. A munka menete: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

¤Monori lakos vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
1

Megrendelés

Megrendelését munkaidőben 2 órán belül visszaigazoljuk, ezután a mérnök telefonál Önnek, hogy időpontot egyeztessenek a szemléhez.

két óra
2

Helyszíni felmérés

A műszaki felmérés körülbelül harminc percig tart. Alaprajzokra nincs szükségünk hozzá, de az ingatlanba szabad bejutást kell kapnunk.

fél óra
3

Elkészítés

Az energiatanúsítvány általános elkészítési ideje 1 munkanap, a pontos határidőt és a szakvélemény kézhezvételének módját a kirendelt mérnökkel tudják egyeztetni.

Egy munkanap

Az energiatanúsítvány tudnivalói összefoglalva

Az ingatlan energiahatékonyságát a tanúsítvány dokumentálja. A hitelesített energetikai tanúsítvány első oldalán található a HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) kódszám. Amennyiben részletesebben érdekli a szakvélemény, nézzen meg egy mintát  »

12 féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok a számítások alapján (táblázat). A különböző kategóriákhoz részletes ismertetőink is vannak, kattintson arra az energiaosztályra, amelyre kíváncsi!

A Kormányrendelet » alapján nem kell tanúsítást végezni nyaralók, 50 m²-nél kisebb hasznos alapterületű, különálló családi házak, és egyéb kivételek esetén, melyekről részletesebben a hivatkozott oldalon olvashat. Segítünk meghatározni, hogy az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik-e.

Az Országos Tanúsító Központ mérnök szakértői rendszeresen készítenek lakóingatlanok mellett, kereskedelmi-, ill. ipari ingatlanokról tanúsítványt.

Országos hálózatunkban