Energetikai tanúsítvány készítése Monoron

MONORI
TANÚSÍTVAL
DOLGOZUNK
Energiatanúsítvány Monor

Monori ajánlatunk

Garantáljuk, hogy

Az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegeket látja, Monoron található lakóingatlanok adásvétele esetén.

Hiteles, HET számmal rendelkező energetikai tanúsítványt kap kézhez, Monoron személyesen is átveheti.

Társasházi lakás
0-90 m² között
18 000 Ft
Lakóház
0-90 m² között
22 000 Ft
91-120 m² között
23 000 Ft
121-160 m² között
25 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

A helyi mérnök, aki tanúsítani fog

x
Zoltán

Zoltán

Okleveles építőmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítványok kiállítása Monoron és közelében

Évek óta aktív energetikai tanúsító vagyok, bármilyen ingatlan minősítését vállalom. A munka menete: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

¤Monori lakos vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Összefoglaló az energetikai tanúsítványról

ingatlan energetika ház

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal szolgáljon az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A mérnöki számítások alapján 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, AA++ és JJ között. Minden szakvélemény rendelkezik egy ún. HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és az ügyvéd fel fogja tüntetni az adásvételi szerződésben. A szám alapján bárki egyszerűen ellenőrizni tudja a dokumentum eredetiségét.

A tulajdonosnak kell gondoskodnia arról, hogy a tanúsítvány rendelkezésre álljon legkésőbb az eladásra, bérbeadásra vonatkozó szerződés esetén. Nem kell tanúsítvány üdülőkre és 50 m²-nél kisebb különálló családi házakra, ha esetleg az Ön ingatlanja is kivétel, mindenképp jelezni fogjuk, még a munka megkezdése előtt.

Mindenhol elfogadják

Garantáljuk, hogy a kiállított energetikai tanúsítványt mindenhol elfogadják, mivel teljesen hiteles és a jogszabályok szerint készül. Az egyedi HET azonosító sorszám segítségével ellenőrizheti a valódiságát az OÉNY-ben.

A felmérést tartalmazza az ár

Az ingatlan helyszíni felmérését tartalmazza az ár, e nélkül nem végzünk tanúsítást. A szemle során szakértő vizsgálja meg az épületet, ezen belül az épületgépészeti rendszereket, és fontosabb épületszerkezeteket.

Sokáig érvényes

A kiállítástól számítva egészen 10 évig érvényes az energetikai tanúsítvány, ennek csak az a feltétele, hogy ne építsék át az ingatlant, illetve ne végezzenek rajta olyan korszerűsítést, amely befolyásolja az energiahatékonyságot.