Készíttessen energetikai tanúsítványt Monoron

MONORI
TANÚSÍTÓT
KERES?

Ezen az oldalon közvetlenül a helyi mérnöktől rendelhet.

Energiatanúsítvány Monor

Monori ajánlatunk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 18 000 Ft 18 000 Ft - -
Családi házak 22 000 Ft 22 000 Ft 23 000 Ft 24 000 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

A helyi mérnök, aki tanúsítani fog

x
Zoltán

Zoltán

Okleveles építőmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítványok kiállítása Monoron és közelében

Évek óta aktív energetikai tanúsító vagyok, bármilyen ingatlan minősítését vállalom. A munka menete: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

¤Monori lakos vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Összefoglaló az energetikai tanúsítványról

ingatlan energetika ház

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal szolgáljon az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A mérnöki számítások alapján 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, AA++ és JJ között. Minden szakvélemény rendelkezik egy ún. HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és az ügyvéd fel fogja tüntetni az adásvételi szerződésben. A szám alapján bárki egyszerűen ellenőrizni tudja a dokumentum eredetiségét.

A tulajdonosnak kell gondoskodnia arról, hogy a tanúsítvány rendelkezésre álljon legkésőbb az eladásra, bérbeadásra vonatkozó szerződés esetén. Nem kell tanúsítvány üdülőkre és 50 m²-nél kisebb különálló családi házakra, ha esetleg az Ön ingatlanja is kivétel, mindenképp jelezni fogjuk, még a munka megkezdése előtt.

Mindenhol elfogadják

Garantáljuk, hogy a kiállított energiatanúsítványt mindenhol elfogadják, mivel teljesen hiteles és a jogszabályok szerint készül. Az egyedi HET azonosító sorszám segítségével bárki ellenőrizheti a minősítés valódiságát az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

A felmérést tartalmazza az ár

Az ingatlan helyszíni felmérését tartalmazza az ár, e nélkül nem végzünk tanúsítást. A szemle során szakértő vizsgálja meg az épületet, ezen belül az épületgépészeti rendszereket, és fontosabb épületszerkezeteket.

Sokáig érvényes

A kiállítástól számítva egészen 10 évig érvényes az energiatanúsítvány, ennek csak az a feltétele, hogy ne építsék át az ingatlant, illetve ne végezzenek rajta olyan korszerűsítést, amely befolyásolja az energiahatékonyságot.

Állami támogatásra pályázna?

Ha állami támogatást szeretne igénybe venni energetikai korszerűsítésre, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot itt. Minden pályázat mellékleteként be kell adni energetikai tanúsítványokat, általában két darabot, egyet az épület jelenlegi, egyet pedig a tervezett állapotára vonatkozóan. Ha felkeres minket, segítséget nyújtunk Önnek a lehetőségek és kötelezettségek megismerésében. Ha esetleg teljesen mentesülni szeretne az adminisztrációs terhek alól, megbízható vállalkozót tudunk Önnek közvetíteni pályázatírásra is.