Energetikai tanúsítvány - Ócsa

Energetika készítés Ócsán
AJÁNLJUK ÖNNEK SZOLGÁLTATÁSUNKAT
  • hiteles szakvéleményt rendelhet
  • már 18 000 Ft-tól
  • a helyi mérnök által elkészítve

Ócsai díjtáblázatunk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 18 000 Ft 18 000 Ft - -
Családi házak 22 000 Ft 22 000 Ft 23 000 Ft 24 000 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Mérnök partnerünk, aki menni fog Önhöz Ócsára

x
Zoltán

Zoltán

Okleveles építőmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítványok kiállítása Pest megyében

Évek óta részt veszek a tanúsításban, pályázati munkákat is vállalok. Vecsésre, Üllőn, Gyálon, Ecseren napi rendszerességgel minősítem az ingatlanokat. A munka menete igen egyszerű és gördülékeny: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Az energetikai tanúsítványról röviden összefoglalva

A szakvélemény az ingatlan energiahatékonyságát pontosan dokumentálja. A hitelesített energiatanúsítvány első oldalán látható az úgy nevezett HET kód, amely alapján az Országos Építésügyi Nyilvántartásban számon tartják. Ha érdekli a dokumentum, tekintsen meg egy szakvélemény mintát  »

A tanúsító által készített számítások alapján különböző energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban tekintheti meg. Részletes ismertetőink eléréséhez, kattintson a besorolásra!

A 176/2008 kormányrendelet » alapján nem kell tanúsítást végezni üdülők, 50 nm-nél kisebb, különálló lakóházak, és egyéb kivételek esetén, melyekről részletesebben a hivatkozott oldalon tájékozódhat. Segítünk meghatározni, hogy az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik-e.

Ha energetikai pályázatokon szeretne támogatáshoz jutni, szüksége lesz tanúsítványra, egy, az épület jelenlegi állapotát dokumentáló, illetve egy másik is, amely a beruházás után tervezett állapotra szól. Itt kérhet árajánlatot » a munkára.

Bemutatjuk országos hálózatunkat