Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Mezőberényben

Tanúsítvány készítés Mezőberényben
  • hiteles tanúsítványt kap
  • a legközelebbi tanúsító által elkészítve
  • 20 000 Ft-tól induló áron

Ezeken a díjakon rendelhet Mezőberényben

Adásvételi szerződéshez

Garantált mezőberényi árak.

A díj tartalmazza a kiszállás, felmérés, elkészítés minden felmerülő költségét.

Hiteles energetikai tanúsítványt kap, amely HET számmal rendelkezik.

Társasházi lakások
0-50 m² között
20 000 Ft
51-90 m² között
22 000 Ft
Családi házak
0-90 m² között
24 000 Ft
91-120 m² között
26 000 Ft
121-160 m² között
28 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Aki tanúsítani fog Önnél Mezőberényben

x
András

András

Okleveles építészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok kiállítása
Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Hitelesített energetikai tanúsítványt kap kézhez

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amelynek célja, hogy pontosan és közérthető módon dokumentálja az ingatlan energiahatékonyságát. Az okirat rendelkezik egy ún. HET számmal (Hiteles Energetikai Tanúsítvány sorszám), ezt a szakvélemény legelső oldalán találja, más fontos adatokkal együtt. Ha részletesebben is érdeklődik a dokumentum iránt, nézzen meg egy mintát itt »

Magyarországon jelenleg 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban tekintheti meg. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertetőt is írtunk, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amelyre kíváncsi!

A vonatkozó jogszabály » alapján nem kell tanúsítvány nyaralókra, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk.

Az Országos Tanúsító Központ szakértői bármilyen típusú ingatlan tanúsítását el tudják vállalni Mezőberényben, legyen szó lakó-, kereskedelmi-, vagy ipari épületről.

1

Megrendelését rögzítjük

Rendelését munkanapokon 8 és 18 óra között tudjuk visszaigazolni. Ezt követően kirendelt mérnök telefonál Önnek, hogy időpontot egyeztessenek a felméréshez.

Munkaidőben 2 órán belül
2

Felmérjük az épületet

A helyszíni műszaki felmérés körülbelül harminc percet vesz igénybe. Tervrajzok nem szükségesek, de az ingatlanba mindenképp be kell jutni, a tulajdonos vagy megbízottja jelenlétében.

Megközelítőleg 30 perc
3

Megkapja a tanúsítványt

Az energetikai tanúsítvány pár munkanapos átfutással készül el, a pontos határidőt a felmérést végző mérnökkel tudják rögzíteni.

Általánosan 2 munkanap

Így dolgozunk

Felméréssel készül

Az energetikai tanúsítványt minden esetben helyszíni felmérés alapján állítják ki mérnökeink, ennek költségét minden esetben tartalmazza az árajánlat. Ha nincsenek már meg a tervrajzok a házról, az sem probléma, a szemle során minden szükséges műszaki adatot felvesz a kirendelt tanúsító, Önnek nincs teendője.

Minden hatóság elfogadja

Garantáljuk, hogy a tanúsítványt mindenhol és mindenki elfogadja, tehát korlátlanul felhasználható bármely hivatalos szerv, hatóság és ügyvéd kérésére. Ön a magyar és nemzetközi előírásoknak megfelelő dokumentumot kap kézhez, amelyen szerepel az egyedi HET szám és a készítő mérnök jogosultsági száma.

Támogatásra pályázna?

Ha energiahatékonysági pályázatokon szeretne állami támogatáshoz jutni, szüksége lesz tanúsítványra a pályázati anyag benyújtásához. Kelleni fog egy szakvélemény, amely az épület jelenlegi állapotát dokumentálja, illetve egy másik, amely a beruházás után tervezett állapotra szól. Itt kérhet árajánlatot »

Személyre szabott árat itt kaphat a tanúsításra

Az Ön ingatlanjára szabott árat azonnal megnézheti az irányítószám megadásával.