Energetikai tanúsítvány készítés Lentiben és közelében

HÁZAK
90 m² alatt
25 000 Ft
Tanúsítás Lentiben

A Lentiben érvényes árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 20 000 Ft 20 000 Ft - -
Családi házak 25 000 Ft 25 000 Ft 25 000 Ft 27 000 Ft
Személyes árajánlat azonnal
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Helyi szakember megy Önhöz

x
Zsolt

Zsolt

Gépészmérnök, Létesítményenergetikai szakmérnök
Tanúsítvány készítés Zala és Vas megyében

2002-ben végeztem a Veszprémi Egyetem Anyagmérnök, valamint Gépészmérnök szakán. 2005-től foglalkozom épületenergetikával. Tanúsítást Zala megye teljes területén, valamint Szentgotthárd, Körmend, Vasvár 20 km-es körzetében vállalok 1-3 napos határidővel.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
500
tanúsítvány
Elkészítési idő
24-72
óra
Felmérés
15
óra után
Bezárás

Mi az energetikai tanúsítvány?

Az energiatanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amely pontosan dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. Csak "TÉ" jelű, kamarai jogosultsággal rendelkező szakértő állíthatja ki, minden esetben a helyszíni szemlén felmértek alapján. A helyszíni felmérés benne van a díjban, tervrajzokat sem kell biztosítania a munkához.

A dokumentum rendelkezik egy egyedi HET azonosító sorszámmal - ezt a számot kell feltüntetni az adásvételi szerződésben. Ha az épületen nem végeznek átalakítást, akkor 10 évig használható fel a szakvélemény.

A tanúsításra vonatkozó 176/2008-as Kormányrendelet  » alapján nem kell tanúsítvány többek között az 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, illetve a nyaralókra. A hivatkozott oldalon megtekintheti a kivételezett épülettípusok listáját.

A tanúsítványban tizenkétféle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbiakban tekintheti meg. Az egyes kategóriákhoz tartozó részletes ismertetőnket az energiaosztályra kattintva érheti el. Érdekes tudnivaló, hogy 2016. előtt tízosztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban.

                       
AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ
1

Megrendelés

Rendelését munkanapokon 8 és 19 óra között e-mailben visszaigazoljuk, amit követően a kirendelt mérnök telefonál Önnek, hogy időpontot egyeztessenek a felméréshez.
2

Felmérés

A helyszíni műszaki felmérés körülbelül fél órát vesz igénybe. Az Ön feladata, hogy biztosítsa a bejutást az épület összes helyiségébe.
3

Kézhezvétel

Az energiatanúsítvány néhány munkanapos átfutással készül el, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek, vagy személyesen átvehető Lentiben.

Lentiben és körzetében