Energetikai tanúsítvány Körmend

Energetikai tanúsítvány minta kép
RENDELJE MEG SZOLGÁLTATÁSUNKAT
  • 25 000 Ft-tól induló díjon
  • körmendi mérnök által elkészítve
  • 2-3 munkanapos átfutással

Ártáblázat - Körmend

A táblázatban az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek szerepelnek.

A körmendi ár tartalmazza az összes tételt: kiszállás, műszaki felmérés, elkészítés, hitelesítés, igény szerinti postázás, általános forgalmi adó.

Társasházi lakás
0-90 m² között
25 000 Ft
Családi ház
0-90 m² között
28 000 Ft
91-120 m² között
30 000 Ft
121-160 m² között
32 000 Ft
161-200 m² között
34 000 Ft
Megrendelem

Körmendi mérnök megy Önhöz

x
András

András

Okleveles építészmérnök - BME
Energetikai tanúsítványok kiállítása

A Magyar Mérnöki Kamara tagja vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Két munkaórán belül visszaigazoljuk megrendelését, ezt követően a kirendelt tanúsító telefonon keresi Önt.

Az ingatlan felmérése az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban történik, és körülbelül félórás időtartamú.

A tanúsítvány 2-3 munkanap alatt készül el, a határidőt és a körmendi átvételt a mérnökkel tudják egyeztetni.

A+++ »
A++ »
A+ »
A »
B »
C »
D »
E »
F »
G »
H »
I »

Az energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány Kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos adatokkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A dokumentum rendelkezik egy úgy nevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító kód és a szakvélemény első oldalán található. Ha részletesebben is érdeklődik a dokumentum iránt, nézzen meg egy energetikai tanúsítvány mintát »

A számítások alapján 12-féle energetikai osztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban láthatja. A különböző kategóriákhoz tartozó részletes ismertetőinket az adott energiaosztályra kattintva érheti el.

A vonatkozó jogszabály » szerint nem szükséges tanúsítvány üdülőkre, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és más kivételes esetekben, ezekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik, mindenképp jelezni fogjuk, még a megrendelés rögzítése előtt.

Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Körmenden és a környező településeken, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Pályázathoz is kérhető

Az energetikai tanúsítványra nem csak adásvétel vagy bérbeadás esetén van szükség, hanem energetikai pályázatokon történő részvétel esetén is. Ilyenkor kell egy az épület jelenlegi állapotát dokumentáló, illetve egy beruházás utáni, azaz tervezett állapotra szóló tanúsítvány. Itt kérhet árajánlatot »

A felmérési díj benne van az árban

Az energiatanúsítványt helyszíni szemle alapján állítják ki mérnökeink, ennek díját tartalmazzák áraink. Nincs szükség tervrajzokra sem, a felmérés során minden olyan műszaki paramétert megvizsgál a kirendelt mérnök, amely szükséges a szakvélemény elkészítéséhez.

Hiteles és szabályszerű

Garantáljuk, hogy az elkészült energetikai tanúsítvány teljesen hiteles, s minden magyar és nemzetközi előírásnak megfelel. A Hiteles Energetikai Tanúsítvány (HET) azonosítója segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartásban.

Amit vállalunk