Energetikai tanúsítvány Körmend

Energetikai dokumentum Körmend
RENDELJE MEG SZOLGÁLTATÁSUNKAT
  • 20 000 Ft-tól induló díjon
  • a táblázatban megadott árakon
  • előírásszerűen elkészítve

Ártáblázat - Körmend

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 20 000 Ft 22 000 Ft - -
Családi házak 24 000 Ft 24 000 Ft 26 000 Ft 27 000 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Körmenden dolgozó mérnök

x
Zsolt

Zsolt

Gépészmérnök, Létesítményenergetikai szakmérnök
Tanúsítvány készítés Zala és Vas megyében

2002-ben végeztem a Veszprémi Egyetem Anyagmérnök, valamint Gépészmérnök szakán. 2005-től foglalkozom épületenergetikával. Tanúsítást Zala megye teljes területén, valamint Szentgotthárd, Körmend, Vasvár 20 km-es körzetében vállalok 1-3 napos határidővel.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
500
tanúsítvány
Elkészítési idő
24-72
óra
Felmérés
15
óra után
Bezárás

Két munkaórán belül visszaigazoljuk megrendelését, ezt követően a kirendelt tanúsító telefonon keresi Önt.

Az ingatlan felmérése az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban történik, és körülbelül félórás időtartamú.

A tanúsítvány 2-3 munkanap alatt készül el, a határidőt és a körmendi átvételt a mérnökkel tudják egyeztetni.

AA++ »
AA+ »
AA »
BB »
CC »
DD »
EE »
FF »
GG »
HH »
II »
JJ »

Az energiatanúsítvány

A tanúsítvány Kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos adatokkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A dokumentum rendelkezik egy úgy nevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító kód és a szakvélemény első oldalán található. Ha részletesebben is érdeklődik a dokumentum iránt, nézzen meg egy tanúsítvány mintát »

A számítások alapján 12 féle energetikai osztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban láthatja. A különböző kategóriákhoz tartozó részletes ismertetőinket az adott energiaosztályra kattintva érheti el.

A vonatkozó jogszabály » szerint nem szükséges tanúsítvány üdülőkre, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és más kivételes esetekben, ezekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik, mindenképp jelezni fogjuk, még a megrendelés rögzítése előtt.

Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Körmenden és a környező településeken, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Pályázathoz is kérhető

A tanúsítványra nem csak adásvétel vagy bérbeadás esetén van szükség, hanem energetikai pályázatokon történő részvétel esetén is. Ilyenkor kell egy az épület jelenlegi állapotát dokumentáló, illetve egy beruházás utáni, azaz tervezett állapotra szóló tanúsítvány. Itt kérhet árajánlatot »

A felmérési díj benne van az árban

Az energiatanúsítványt helyszíni szemle alapján állítják ki mérnökeink, ennek díját tartalmazzák áraink. Nincs szükség tervrajzokra sem, a felmérés során minden olyan műszaki paramétert megvizsgál a kirendelt mérnök, amely szükséges a szakvélemény elkészítéséhez.

Hiteles és szabályszerű

Garantáljuk, hogy az elkészült energiatanúsítvány teljesen hiteles, s minden magyar és nemzetközi előírásnak megfelel. A Hiteles Energetikai Tanúsítvány (HET) azonosítója segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartásban.

Amit vállalunk