Ingatlanok energetikai tanúsítása Kiskunmajsán

HÁZAK
90 m² alatt
22 000 Ft
Tanúsítás Kiskunmajsán

Kiskunmajsán érvényes tanúsítási díjszabásunk, az ingatlan alapterülete és jellege alapján

Társasházi lakás
0-50 m² között
21 000 Ft
51-90 m² között
22 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
22 000 Ft
91-120 m² között
24 000 Ft
121-160 m² között
26 000 Ft
Megrendelem
1

online megrendeli

Megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között 2 órán belül garantáltan rögzítjük, e-mailben visszaigazoljuk, a vállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

Mérnök partnerünk hívja Önt

Az ingatlanjához legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudják a szemle időpontját, és egyéb, felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül az energiatanúsítvány

A tanúsítvány pár munkanapos átfutással készül el, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek a szakvéleményt, vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető.

Aki dolgozni fog Önnél

x
Zsolt

Zsolt

Építőmérnök - NKE Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

Bármilyen ház vagy lakás energetikai tanúsítványát el tudom készíteni rövid átfutási idővel.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-19
óráig, hétvégén is!
Bezárás

Összefoglaljuk röviden a legfontosabbakat az energiatanúsítványról

Az energiatanúsítvány egy szakvélemény, amely rendeletben meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az ingatlan energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges korszerűsítésekről.

Minden szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) azonosító számmal » mely a szakvélemény első oldalán található.

Az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes a tanúsítvány, amennyiben ezen időszak alatt nem alakítják át az ingatlant, illetve a jogszabály sem változik.

Az Európai Unió Környezetvédelmi Direktívájának része a tanúsítási rendszer, az összes tagállamban kötelező jelleggel. Az energetikai korszerűsítésekre pályázni is lehet.

Jelenleg (2023) 12 féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban, az egyes kategóriákra kattintva tekintheti meg. Hasznos tudnivaló, hogy 2015 december végéig tízosztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban. A 2016 előtt készült tanúsítványokat ingyenesen át lehet sorolni az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Kiskunmajsán és a környékén bármilyen ingatlanra