Ingatlanok energetikai tanúsítása Kiskunmajsán

HÁZAK
90 m² alatt
27 000 Ft
Tanúsítás Kiskunmajsán

Kiskunmajsán érvényes tanúsítási díjszabásunk, az ingatlan alapterülete és jellege alapján

Családi ház, társasházi lakás
0-50 m² között
25 000 Ft
51-90 m² között
27 000 Ft
91-120 m² között
29 000 Ft
121-160 m² között
31 000 Ft
Megrendelem
1

online megrendeli

Megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között 2 órán belül garantáltan rögzítjük, e-mailben visszaigazoljuk, a vállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

Mérnök partnerünk hívja Önt

Az ingatlanjához legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudják a szemle időpontját, és egyéb, felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül az energiatanúsítvány

A tanúsítvány pár munkanapos átfutással készül el, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek a szakvéleményt, vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető.

Aki dolgozni fog Önnél

x
Zsolt

Zsolt

Építőmérnök - NKE Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

Bármilyen ház vagy lakás energetikai tanúsítványát el tudom készíteni rövid átfutási idővel.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-19
óráig, hétvégén is!
Bezárás

Összefoglaljuk röviden a legfontosabbakat az energiatanúsítványról

Az energiatanúsítvány egy szakvélemény, amely rendeletben meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az ingatlan energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges korszerűsítésekről.

Minden szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) azonosító számmal » mely a szakvélemény első oldalán található.

Az elkészítés dátumától számítva 5 évig érvényes a tanúsítvány, amennyiben ezen időszak alatt nem alakítják át az ingatlant, illetve a jogszabály sem változik.

Az Európai Unió Környezetvédelmi Direktívájának része a tanúsítási rendszer, az összes tagállamban kötelező jelleggel. Az energetikai korszerűsítésekre pályázni is lehet.

Jelenleg (2024) 12-féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban, az egyes kategóriákra kattintva tekintheti meg. Érdekes tudnivaló, hogy 2023-ig enyhébb szigorúságú volt a minősítési skála (AA++ és JJ között), de a régi energetikai besorolások ma már nincsenek használatban.

A+++ A++ A+ A B C D E F G H I

Kiskunmajsán és a környékén bármilyen ingatlanra