Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Kerepesen

Energetika készítés Kerepes

  • hiteles energiatanúsítvány
  • 20 000 Ft-tól induló díjakon
  • rövid átfutással, a legközelebbi mérnök által elkészítve

Áraink Kerepesen

Megrendelem a tanúsítványt
Társasházi lakás
0-90 m² között
20 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
23 000 Ft
91-120 m² között
25 000 Ft
121-160 m² között
27 000 Ft

Kerepesi mérnök partnereink

x
Péter

Péter

Okl. gépészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítvány Gödöllőn

Energetikai tanúsítást vállalok: Gödöllőn és körzetében (pl. Veresegyház, Erdőkertes, Szada, Aszód, Bag, Valkó, Isaszeg, Nagytarcsa, Mogyoród, Kerepes).

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
x
Zoltán

Zoltán

Épületgépész mérnök, létesítményenergetikai szakmérnök
Tanúsítás Gödöllőn és környékén

Napi rendszerességgel tanúsítok Gödöllőn és környékén, így a helyszíni felmérés időpontját rugalmasan tudom Önnel egyeztetni.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
16-20
óráig
hétvégén egész nap
Bezárás
A+++ »
A++ »
A+ »
A »
B »
C »
D »
E »
F »
G »
H »
I »

Az energetikai tanúsítvány tudnivalói röviden összefoglalva

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amelynek célja, hogy dokumentálja az ingatlan energiahatékonyságát. A hitelesített tanúsítvány minden esetben rendelkezik egy ún. HET számmal » Ezt az egyedi azonosító számot a szakvélemény legelső oldalán találja, más fontos adatokkal együtt.

Az energetikai számítások alapján 12-féle osztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket a bal oldali táblázatban tekintheti meg. A kategóriákhoz részletes ismertetőnk is van, kattintson arra az energiaosztályra, amely iránt részletesebben érdeklődik!

A vonatkozó Rendelet » alapján nem kell energetikai tanúsítvány nyaralókra, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon tájékozódhat. Segítünk meghatározni, hogy az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik-e.

Szemle alapján dolgozunk

Az energiatanúsítványt minden esetben helyszíni felmérés alapján állítja ki mérnökünk, ennek díja benne van az árban. Tervrajzokra nincs szükség, a szemle során minden olyan műszaki jellemzőt megvizsgál a szakértő, amely szükséges a számítások elkészítéséhez.

Hiteles, így mindenhol elfogadják

Garantáljuk, hogy az elkészített energetikai tanúsítványt minden hivatalos szerv elfogadja. Ön egy teljesen hiteles, a magyar és nemzetközi előírásoknak megfelelő szakvéleményt kap kézhez. Az energetikai tanúsítványon szerepel az egyedi HET azonosító és a készítő mérnök jogosultsági száma.

Pályázna korszerűsítésre?

Ha energetikai pályázatokon szeretne támogatáshoz jutni, szüksége lesz két tanúsítványra, az épület jelenlegi állapotáról, illetve a beruházás utáni, tervezett állapotról. Itt kérhet ajánlatot »

Országos hálózatunk bemutatása