Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Kalocsán

HELYI
MÉRNÖK
KÉSZÍTI
Energiatanúsítvány Kalocsa

Kalocsai lakóingatlanok tanúsítása

Adásvételhez és bérbeadáshoz

A feltüntetett bruttó díjon történik az energetikai tanúsítvány elkészítése.

Az ár a hasznos alapterülettől függ, nincs rejtett költség.

Hiteles energetikai tanúsítványt kap, Kalocsán személyesen is át tudja venni.

0-50 m² között
25 000 Ft
51-90 m² között
26 000 Ft
91-120 m² között
28 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Kalocsai tanúsító fogja készíteni a szakvéleményt

x
Péter

Péter

Magasépítő mérnök, BME Műszaki-Tanári szak
Kalocsa és térsége

Ingatlan eladások, pályázatok, új épületek. Próbálok a megrendelők igényeihez igazodni, felveszem a telefont, tartom a szavam.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
3000
tanúsítvány
Elkészítési idő
2-3
nap
Felmérés
9-19
óráig
Bezárás
1

Megrendelés: 2 perc

A megrendelést visszaigazoljuk két munkaórán belül, ezt követően már közvetlenül a helyi mérnökkel lesznek kapcsolatban.

2

Felmérés: 30 perc

Az épület felmérése fél óra lesz, ehhez Öntől nincs szükség semmire, csak a bejutást kell biztosítania.

3

Teljesítés: 2 munkanap

Az elkészült tanúsítványt e-mailben elektronikusan kapja meg. Postázva is kérhető, vagy személyesen is átvehető (Kalocsán).

Az energetikai tanúsítvány tudnivalóinak összefoglalása

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány kormányrendeletben meghatározott módon készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy dokumentálja az ingatlan energetikai tulajdonságait. A mérnöki számítások alapján 12-féle energiahatékonysági osztályba sorolhatók az ingatlanok, A+++ és I között. A HET számról részletes cikket írtunk, amelyet itt olvashat »

A leggyakoribb eset, amikor kötelező rendelkeznie a tanúsítvánnyal, az eladás. Hasznos tudnia, hogy bizonyos ingatlanokat nem kell tanúsítani, ilyenek például az üdülők, nyaralók. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, üzletpolitikánk szerint még a megbízás rögzítése előtt jelezni fogjuk.

Hiteles szakvéleményt kap

Garantáljuk, hogy a kapott szakvélemény hiteles, és mindenhol elfogadják azt. Az egyedi azonosító sorszám segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás (www.oeny.hu) rendszerében.

Felmérés alapján elkészítve

Az energetikai tanúsítvány helyszíni felmérés alapján készül, ennek időtartama körülbelül 30 perc. A szemle során a tanúsító megvizsgálja az épületgépészeti rendszereket, és azonosítja az épületszerkezeteket, hőszigeteléseket.

Öt évig használhatja

A kiállítástól számítva öt évig használhatja fel az energiatanúsítványt, amennyiben nem építi át az épületet, illetve a vonatkozó jogszabály sem változik meg ez alatt az idő alatt. A hatályossági időn belül akár többször is használható a dokumentum.