Energiatanúsítvány ajánlatunk Jánoshalmán

Rendelje meg az energiatanúsítványt közvetlenül helyi mérnök partnerünktől. Garantáljuk, hogy a szakvélemény hiteles, és Magyarországon mindenhol elfogadják.

HÁZAK
22 000 Ft
FORINTTÓL

Fix áron, rejtett költség nélkül

Pár munkanapos átfutással

Kiszállással, felméréssel

Jánoshalmán érvényes ártáblázatunk

A tanúsítvány ára
0-50 m² 20 000 Ft
51-90 m² 22 000 Ft
91-120 m² 23 000 Ft
121-160 m² 24 000 Ft
161-200 m² 26 000 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Az energiatanúsítási megbízásokat Jánoshalma mellett Bács-Kiskun megye egész területéről fogadjuk. A fenti megrendelő űrlap kitöltése után, mi két órán belül visszaigazoljuk a megbízását és írásban is megerősítjük a vállalási árat.

A helyi partnerünk (aki Mélykútról jár át Jánoshalmára):

x
József

József

Okleveles településmérnök - PMMF
Tanúsítás Jánoshalma-Mélykút-Bácsalmás térségében

Főtevékenységem az energetikai tanúsítás, ami mellett kisebb települések településrendezési, főépítészi feladatait látom el. A munkák szakszerű elvégzése mellett kiemelt figyelmet fordítok ügyfeleim egyedi igényeire, szaktudásommal megpróbálom a lehető legteljesebb segítséget nyújtani.

¤Mélykúti lakos vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
450
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20
óráig
akár szombaton is
Bezárás

Hiteles energiatanúsítvány, ami jogszabályok szerint készül

Az energiatanúsítvány egy független szakvélemény, aminek minden tartalmi eleme jogszabályban van meghatározva, és csak a Magyar Mérnöki Kamara, illetve a Magyar Építész Kamara tagjaként nyilvántartott "TÉ" jogosultságú szakértő készítheti el. A szabályozás részleteit a 176/2008 Kormányrendelet tartalmazza. Az ingatlan helyszíni felmérése kötelező, ennek időpontját a mérnök előre egyezteti Önnel. A számítások elkészítése után a tanúsító feltölti az adatokat az Országos Építésügyi Nyilvántartásba. Ha a tanúsítvány valóban hiteles, rendelkezik egy úgynevezett HET számmal. Akár Ön is megnézheti, hogy a szakvélemény valódi-e, tudjon meg részleteket a HET szám ellenőrzéséről itt » A szakvélemény mintáját » itt tekintheti meg.

Néhány kivételes esetben a tanúsítást nem szükséges elvégeztetni:

Megrendelés esetén

Megrendelését továbbítjuk a helyi mérnök partnerünknek, és az Ön részére is visszaigazoljuk e-mailen.

Tanúsító partnerünk időpontot egyeztet Önnel a körülbelül félórás helyszíni felméréshez.

A megbeszélt határidőre elkészül az energetikai tanúsítvány, amelyet elküldünk e-mailben és postai úton is, illetve előzetes egyeztetéssel átvehető személyesen.