Hajdúsámsoni ingatlanok energetikai tanúsítványa

HÁZAK
90 m² alatt
25 000 Ft
Tanúsítvány készítés Hajdúsámsonban

Hajdúsámsoni ajánlatunk

Társasházi lakás
0-90 m² között
20 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
25 000 Ft
91-120 m² között
26 000 Ft
121-160 m² között
27 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Helyi szakember fog kimenni Önhöz

x
Péter

Péter

Épületgépész - Debreceni Egyetem

2009-ben diplomáztam Debrecenben. Energetikai tanúsítványok mellett Energetikai szakreferens jelentéseket is készítek releváns cégek számára. Energetikai tanúsítványok készítését Debrecenben és 50 - 60 km-es körzetében vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2000
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
7-18
óráig, akár hétvégén is
Bezárás

Röviden az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, mely megmutatja az ingatlan energiahatékonysági adottságait. Csak "TÉ" jelű jogosultsággal rendelkező mérnök állíthatja ki, aki a Magyar Építész Kamara vagy a Magyar Mérnöki Kamara tagja. A kiszállás és felmérés benne van a díjban, alaprajzok sem kellenek a munkához.

Az okirat rendelkezik egy egyedi, ún. HET azonosító » sorszámmal. Amennyiben az ingatlanon nem végeznek energetikai korszerűsítést, akkor 5 évig használható fel a szakvélemény.

Az energetikai tanúsításra vonatkozó Rendelet  » alapján nem szükséges az energetikai tanúsítvány készíttetése, többek között: az 50 m²-nél kisebb, különálló házakra, illetve az üdülőkre. A hivatkozott oldalon olvashatja a kivételezett épülettípusok listáját.

A tanúsítási rendszerben 12 energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, amelyeket a lenti táblázatban tekinthet meg. Az egyes kategóriákhoz tartozó ismertetőinket az energiaosztályra kattintva érheti el. Érdekes tudnivaló, hogy 2023-ig enyhébb szigorúságú volt a minősítési skála (AA++ és JJ között), de a régi energetikai besorolások ma már nincsenek használatban.

                       
A+++ A++ A+ A B C D E F G H I
1

Rendelés

E-mailben vagy munkanapokon 8 és 18 óra között telefonon is leadhatja megrendelését, melyet visszaigazolunk, és a kirendelt partnerünk keresi Önt telefonon a szemle ügyében.
2

Helyszíni szemle

A műszaki felmérés körülbelül félórás. Bárki megmutathatja az ingatlant, nem szükséges a tulajdonos jelenléte, csak a szabad bejutást kell biztosítani az épület összes helyiségébe.
3

Elkészülés

Az energetikai tanúsítvány elkészül a megbeszélt határidőre, elküldjük e-mailben pdf formátumban (digitálisan hiteles), vagy papíron is kérhető, átvehető.

Hajdúsámson és körzetében