Energetikai tanúsítvány Hajdúnánáson

Energetikai dokumentum Hajdúnánás
RENDELJE MEG NÁLUNK
  • 22 000 Ft-tól
  • hivatalosan elkészítve
  • egyszerűen és gyorsan

Ártáblázatunk hajdúnánási ingatlanokra

Megrendelem a tanúsítványt
Társasházi lakás
0-90 m² között
22 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
26 000 Ft
91-120 m² között
27 000 Ft
121-160 m² között
28 000 Ft

Hajdúnánáson dolgozó mérnök

x
Péter

Péter

Építészmérnök, Okleveles Létesítménymérnök, MMK tag
Tanúsítás egész Hajdú-Bihar megyében

Üdvözlöm!

Építészmérnök, épületenergetikai tanúsító vagyok. Első diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Már több mint 6 éve készítek hiteles energetikai tanúsítványokat Debrecen és környékén.

Helyszíni felmérést hétköznap 20.00-ig végzek, de hétvégi szemle is felár nélkül egyeztethető.

A tanúsítvány kiállítása a helyszíni felméréstől számított 1-2 napon belül lehetséges.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
szakvélemény
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20
óráig,
hétvégén is
Bezárás

Megrendelését 2 munkaórán belül visszaigazoljuk e-mailen, amit követően a kirendelt tanúsító telefonon keresi Önt.

Az ingatlan helyszíni szemléje az Önnel előre leegyeztetett időpontban történik, és körülbelül fél órát vesz igénybe.

A tanúsítvány 2-3 munkanap alatt készül el, a határidőt a mérnökkel tudják pontosítani.

AA++ »
AA+ »
AA »
BB »
CC »
DD »
EE »
FF »
GG »
HH »
II »
JJ »

Az energiatanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány a Kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos és lényeges információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A dokumentum rendelkezik egy ún. HET számmal », amely egy egyedi azonosító kód, és az ügyvéd a szerződésben feltünteti. A számot a dokumentum első oldalán találja.

A mérnöki számítások alapján 12 féle energetikai osztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban tekintheti meg. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertetőnk is van, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amelyre leginkább kíváncsi!

A vonatkozó rendelet » szerint nem kötelező tanúsítvány a nyaralókra, az 50 nm-nél kisebb, különálló lakóházakra, és egyéb kivételes eseteknél, melyekről a hivatkozott oldalon részletesebben is olvashat. Ha az Ön ingatlanja is a kivételes esetek közé tartozik, ezt előre jelezni fogjuk Önnek.

Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Hajdúnánáson, bármilyen jellegű épület tanúsítását el tudják végezni.

Pályázathoz is készítünk

A tanúsítványra nem csak eladás vagy bérbeadás vagy használatbavétel esetén van szükség, hanem energetikai pályázatokon történő részvétel esetén is. Ilyenkor kell egy az épület jelenlegi állapotáról, és egy a korszerűsítés utáni, azaz leendő állapotról szóló tanúsítvány. Itt kérhet árajánlatot »

A helyszíni felmérés benne van az árban

Az energiatanúsítvány szemle alapján készül, amelynek díját tartalmazzák áraink. Semmilyen tervrajzra nincs szükség, a helyszínen minden olyan műszaki paramétert felmérünk, amely szükséges a számítások elkészítéséhez.

Szabályszerű, hiteles

Garantáljuk, hogy az elkészített energiatanúsítvány hiteles, minden magyar és nemzetközi előírásnak megfelel. A HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) azonosító kód segítségével ellenőrizhető a tanúsítvány eredetisége az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

Mit vállalunk?