Energetikai tanúsítvány Hajdúhadház

HÁZAK
90 m² alatt
25 000 Ft
Energiatanúsítvány Hajdúhadházon

Hajdúhadházi tanúsítási díjaink

Társasházi lakás
0-90 m² között
20 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
25 000 Ft
91-120 m² között
26 000 Ft
121-160 m² között
27 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt
1

Online megrendeli

Rendelését munkanapokon 8 és 18 óra között két órán belül garantáltan rögzítjük, e-mailben visszaigazoljuk, a vállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

A mérnök hívja Önt

A munkára az ingatlanhoz legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. A szakértővel egyeztetni tudják a felmérés időpontját, és felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül a tanúsítvány

A szakvélemény néhány munkanapos átfutással készül el, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek az energetikai tanúsítványt, vagy egyeztetéssel személyesen átvehető tőle.

A szakértő, aki személyesen dolgozni fog Önnek

x
Péter

Péter

Épületgépész - Debreceni Egyetem

2009-ben diplomáztam Debrecenben. Energetikai tanúsítványok mellett Energetikai szakreferens jelentéseket is készítek releváns cégek számára. Energetikai tanúsítványok készítését Debrecenben és 50 - 60 km-es körzetében vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2000
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
7-18
óráig, akár hétvégén is
Bezárás

Összefoglaljuk a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely rendeletben meghatározott módon dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az építmény energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges fejlesztésekről.

Minden szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) azonosító számmal - ez a szám a szakvélemény első oldalán található meg.

Az elkészítés dátumától számítva 5 évig érvényes » a szakvélemény, amennyiben nem korszerűsítik az ingatlant ezen időszak alatt. Az érvényességről részletesebben a hivatkozott cikkünkben olvashat.

Jelenleg (2024) 12-féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban tekintheti meg, az egyes kategóriákra kattintva elérheti részletes ismertetőinket. Jó tudni, hogy 2015 decemberéig előtt tízosztályzatú volt a minősítési besorolás (A+ és I között), ez ma már nincs használatos.

A+++ A++ A+ A B C D E F G H I

Bármilyen típusú, hajdúhadházi ingatlanra