Energiatanúsítvány Hajdúhadház

HÁZAK
90 m² alatt
19 000 Ft
Energiatanúsítvány Hajdúhadházon

Hajdúhadházi tanúsítási díjaink

Megrendelem a tanúsítványt
Társasházi lakás
0-90 m² között
14 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
19 000 Ft
91-120 m² között
21 000 Ft
121-160 m² között
23 000 Ft
1

Online megrendeli

Rendelését munkanapokon 8 és 19 óra között két órán belül garantáltan rögzítjük, e-mailben visszaigazoljuk, a vállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

A mérnök hívja Önt

A munkára az ingatlanhoz legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. A szakértővel egyeztetni tudják a felmérés időpontját, és felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül a tanúsítvány

A szakvélemény néhány munkanapos átfutással készül el, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek az energiatanúsítványt, vagy egyeztetéssel személyesen átvehető tőle.
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

A szakértő, aki személyesen dolgozni fog Önnek

x
Péter

Péter

Épületgépész - Debreceni Egyetem

2009-ben diplomáztam Debrecenben. Energetikai tanúsítványok mellett Energetikai szakreferens jelentéseket is készítek releváns cégek számára. Energetikai tanúsítványok készítését Debrecenben és 50 - 60 km-es körzetében vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2000
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
7-18
óráig, akár hétvégén is
Bezárás

Összefoglaljuk a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely rendeletben meghatározott módon dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az építmény energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges fejlesztésekről.

Minden szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) azonosító számmal - ez a szám a szakvélemény első oldalán található meg.

Az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes » a szakvélemény, amennyiben nem korszerűsítik az ingatlant ezen időszak alatt. Az érvényességről részletesebben a hivatkozott cikkünkben olvashat.

Jelenleg (2022) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban tekintheti meg, az egyes kategóriákra kattintva elérheti részletes ismertetőinket. Jó tudni, hogy 2015 decemberéig előtt tízosztályzatú volt a minősítési besorolás (A+ és I között), ez ma már nincs használatos.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Bármilyen típusú, hajdúhadházi ingatlanra