Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Edelényben

Energetikai tanúsítvány minta kép

hiteles energetikai tanúsítvány,

amelyet mindenhol elfogadnak,

öt évig korlátlanul felhasználható.

Edelényi ajánlatunk

Társasházi lakás
0-90 m² között
26 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
28 000 Ft
91-120 m² között
30 000 Ft
121-160 m² között
32 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Helyi mérnök partnereink

x
Mónika

Mónika

Építőgépész mérnök
Szakvéleményezés Egerben, Miskolcon és körzetükben

Bemutatkozás

1981-ben végeztem a debreceni Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán, építőgépész szakon. 30 évet az építőiparban a kivitelezésben dolgoztam különböző műszaki beosztásokban - előkészítő, projekt manager, irodavezető. 2011-ben elvégeztem az energetikai tanúsításhoz szükséges tanfolyamot és a Magyar Mérnök Kamara előtt sikeres vizsgát tettem. Azóta is folyamatosan készítem a tanúsítványokat, évente körülbelül 200 darabot. A jogosultságom TÉ jelű, a Borsod Megyei Építész Kamarának tagja vagyok. Mind a felméréseket mind az irodai feldolgozást rugalmas időbeosztással végzem, szükség szerint akár az esti órákban, illetve hétvégén is. A felmérés egy átlagos ház esetében egy órát vesz igénybe, majd a mérnöki számítás további fél napot. Megrendeléstől számítva két nap alatt bármilyen lakóingatlan tanúsítását el tudom végezni.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1200
felett
Elkészítési idő
2
nap
Felmérés
8-20
óráig
Bezárás

Az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány jogszabályban meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amely az ingatlan energiahatékonyságát dokumentálja. Az energetikai tanúsítvány 5 évig érvényes a kiállítástól számítva, ennek feltételeiről részleteket itt olvashat. A szakvélemény rendelkezik egy ún. HET számmal », amely egy egyedi azonosító szám, és az ügyvédnek van rá szüksége. A szám alapján Ön is ellenőrizheti a tanúsító személyét és a dokumentum hitelességét.

Önnek az alábbi esetekben kötelező rendelkeznie a tanúsítvánnyal: eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázat. Ha bizonytalan, ajánljuk figyelmébe cikkünket a részletekkel kapcsolatban.

1

Rendelés

Online vagy munkanapokon 08 - 18 óra között telefonon is leadhatja megrendelését, melyet visszaigazolunk, illetve ütemezzük a munkát.
2

Felmérés

A műszaki felmérés körülbelül fél óra. Bárki megmutathatja az ingatlant, nem szükséges a tulajdonos jelenléte, csak a bejutást kell biztosítani.
3

Elkészítés

Az energetikai tanúsítvány pár munkanapon belül készül el, a mérnök elküldi e-mailen (elektronikusan hiteles) illetve díjmentesen kérhető papíralapon is.