Energetikai tanúsítvány diósdi ingatlanokra

Tanúsítvány készítés Diósdon
  • hiteles tanúsítványt rendelhet
  • közvetlenül a legközelebbi tanúsító által
  • már 16 000 Ft-tól induló áron

Az alábbi díjakon végezzük a szolgáltatást Diósdon

Társasházi lakás
0-50 m² között
16 000 Ft
51-90 m² között
17 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
21 000 Ft
91-120 m² között
22 000 Ft
121-160 m² között
24 000 Ft
Megrendelem

Aki tanúsítani fog Önnél, Diósdon

x
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány
Szolgáltatás Érden és környékén

A 22. kerületből járok ki Érd, Tárnok, Százhalombatta térségébe a tanúsítási munkákat végezni.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
350
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
Bezárás
x
Beáta

Beáta

Okleveles építőmérnök - BME
Tanúsítás Érden

A lakó-, kereskedelmi, oktatási- és ipari épületek szakértését immár 10 éve végzem. Rendszeresen dolgozom energiahatékonysági pályázatokhoz is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1700
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
2-3
munkanap
Felmérés
8-20
óráig
akár hétvégén is
Bezárás

Összefoglaló az energetikai tanúsítványról

Az Európai Unió környezetvédelmi direktívájának részeként energetikai tanúsítvány készítése kötelező ingatlan eladás, bérbeadás, használatbavétel, stb. esetén. A dokumentum rendelkezik a HET számmal », amely a szakvélemény első oldalán található. Az Országos Építésügyi Nyilvántartásban » ilyen módon számon tartott tanúsítványok hitelesek és bármikor lekereshetőek.

Az épületek 12 különböző energiaosztályba sorolhatóak, ahogy a mellékelt táblázat is mutatja. Részletes ismertetőinkért kattintson a táblázatban lévő besorolás linkjére!

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008 Kormányrendelet » alapján nem szükséges tanúsítványt készíttetni 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, nyaralókra és más kivételes esetekben, ezekről a hivatkozott oldalon tájékozódhat. Ha ingatlanja a kivételek közé tartozik, a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk Önnek.

Az Országos Tanúsító Központ mérnök szakértői bármilyen típusú ingatlan tanúsítványát el tudják készíteni Diósdon, legyen szó lakó-, kereskedelmi-, ipari-, vagy mezőgazdasági épületről.

Itt hasonlíthatja össze a besorolásokat:


1

Rendelés

Megrendelését munkanapokon 08 és 18 óra között tudjuk rögzíteni. Majd a kirendelt mérnök partnerünk keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetésére.

két óra
2

Szemle

A felmérés körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Alaprajzokra nincs szükségünk, csak a helyszín szabad bejárását kell biztosítani.

kb. 30 perc
3

Elkészült tanúsítvány

A tanúsítvány néhány munkanapon belül készül el, a határidőt a szemlét végző mérnökkel tudják pontosítani.

2 munkanap

Így dolgozunk Diósdon

HET számmal

Az energetikai tanúsítvány minden esetben tartalmazza az úgynevezett HET számot, amely a dokumentum egyedi sorszáma. Ez az azonosító garantálja a hitelességet, és biztosítja, hogy az energetikai tanúsítvány megtalálható az Országos Építésügyi Nyilvántartás adatbázisában.

5 évig érvényes

A tanúsítvány korlátlanul felhasználható, akár többször is, a 5 éves érvényességi időn belül. A dokumentum az adott helyrajzi számú ingatlanra készül, így tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. További részletek a 176/2008 Kormányrendeletben.

Fix árakkal dolgozunk

Az adásvételhez illetve bérbeadáshoz szükséges hiteles energetikai tanúsítványt Diósdon a fenti árlista szerint készítjük. A mérnöki díj minden tételt tartalmaz (kiszállás, felmérés, munkadíjak, hitelesítés, nyomtatás, postázás).