Energetikai tanúsítvány diósdi ingatlanokra

Tanúsítvány késztés Diósdon
  • hiteles tanúsítványt rendelhet
  • közvetlenül a legközelebbi tanúsító által
  • már 12 000 Ft-tól induló áron

Az alábbi díjakon végezzük a szolgáltatást Diósdon

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 13 000 Ft 14 000 Ft - -
Családi házak 16 000 Ft 16 000 Ft 18 000 Ft 20 000 Ft
Megrendelő űrlap
Kérjük, adja meg az alábbi adatokat!

Egyedi árat itt kaphat a tanúsításra

Ingatlanjára szabott egyedi árajánlatunkat azonnal megnézheti az irányítószám megadásával.

Aki tanúsítani fog Önnél, Diósdon

x
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány
Szolgáltatás Érden és környékén

A 22. kerületből járok ki Érd, Tárnok, Százhalombatta térségébe a tanúsítási munkákat végezni.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
350
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
Bezárás
x
Beáta

Beáta

Okleveles építőmérnök - BME
Tanúsítás Érden

A lakó-, kereskedelmi, oktatási- és ipari épületek szakértését immár 10 éve végzem. Rendszeresen dolgozom energiahatékonysági pályázatokhoz is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1700
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
2-3
munkanap
Felmérés
8-20
óráig
akár hétvégén is
Bezárás

Összefoglaló az energetikai tanúsítványról

Az Európai Unió környezetvédelmi direktívájának részeként energetikai tanúsítvány készítése kötelező ingatlan eladás, bérbeadás, használatbavétel, stb. esetén. A dokumentum rendelkezik a HET számmal », amely a szakvélemény első oldalán található. Az Országos Építésügyi Nyilvántartásban » ilyen módon számon tartott tanúsítványok hitelesek és bármikor lekereshetőek.

Az épületek 12 különböző energiaosztályba sorolhatóak, ahogy a mellékelt táblázat is mutatja. Részletes ismertetőinkért kattintson a táblázatban lévő besorolás linkjére!

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008 Kormányrendelet » alapján nem szükséges tanúsítványt készíttetni 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, nyaralókra és más kivételes esetekben, ezekről a hivatkozott oldalon tájékozódhat. Ha ingatlanja a kivételek közé tartozik, a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk Önnek.

Az Országos Tanúsító Központ mérnök szakértői bármilyen típusú ingatlan tanúsítványát el tudják készíteni Diósdon, legyen szó lakó-, kereskedelmi-, ipari-, vagy mezőgazdasági épületről.

Itt hasonlíthatja össze a besorolásokat:


1

Rendelés

Megrendelését munkanapokon 08 és 19 óra között tudjuk rögzíteni. Majd a kirendelt mérnök partnerünk keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetésére.

két óra
2

Szemle

A felmérés körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Alaprajzokra nincs szükségünk, csak a helyszín szabad bejárását kell biztosítani.

kb. 30 perc
3

Elkészült tanúsítvány

A tanúsítvány néhány munkanapon belül készül el, a határidőt a szemlét végző mérnökkel tudják pontosítani.

2 munkanap

Így dolgozunk Diósdon

Meddig érvényes?

A tanúsítvány 10 évig érvényes » és ezen idő alatt korlátlanul felhasználható. Ha az épületet korszerűsítik, és ez érint olyan műszaki paramétereket, amelyek a szakvéleményben figyelembevételre kerültek, úgy az energiaosztályba sorolását ismételten el kell végezni, ha eladás, vagy bérbeadás történik.

Szeretne korszerűsíteni?

Többféle energiahatékonysági pályázaton lehet állami támogatáshoz jutni. Ezek benyújtási feltételei között van tanúsítványok beadása is. A kamatmentes hitelprogramról » is részletesebben tájékozódhat. Kicserélné elavult nyílászáróit? Olvassa el cikkünket a szigetelésről »

Az alapterületről

Ha ingatlant adunk el, nagyon fontos tudnunk lakásunk valóságos méretét. Néhány négyzetméternyi különbség is milliós tétel lehet az eladási árban, így érdekünk, hogy az áralkut a tényleges méretek alapján kössük meg. Bővebb ismertetőnk » a témában.