Energetikai tanúsítvány Csongrád

HELYI
MÉRNÖK
KÉSZÍTI
Energiatanúsítvány Csongrádon is

Csongrádon érvényes árlista

Társasházi lakás
0-50 m² között
20 000 Ft
51-90 m² között
22 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
22 000 Ft
91-120 m² között
24 000 Ft
121-160 m² között
26 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

A csongrádi mérnök

x
Zoltán

Zoltán

Okleveles építőmérnök - BME
Tanúsítói terület: Csongrád, Szentes és a közeli falvak

Készséggel elkészítem lakása, családi háza energetikai tanúsítványát.

¤Székhelyem: Csongrád.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-18
óráig
esetleg hétvégén is
Bezárás

Minden rendelést visszaigazolunk két munkaórán belül, ezt követően közvetlenül a helyi mérnökkel tartják majd a kapcsolatot.

Az épület felmérése az Ön vagy megbízottja jelenlétében történik, az előzetesen leegyeztetett időpontban.

Az elkészült energetikai tanúsítványt a mérnök eljuttatja Önhöz, vagy egyeztetéssel személyesen átvehető Csongrádon.

Rövid összefoglaló az energetikai tanúsítványról

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a tulajdonosokat az ingatlan energiahatékonyságáról. A mérnöki számítások alapján energiaosztályokba sorolandók az ingatlanok, az osztályokat itt tekintheti meg.

Részletes cikket írtunk a kötelezettség eseteiről, itt tudhatja meg, hogy mikor kell (és mikor nem)  » az energetikai tanúsítvány elkészítése. Ha esetleg az Ön ingatlanja is azon esetek közé tartozik, amikor nem kell a tanúsítás, előzetesen jelezni fogjuk.

Ha állami támogatású energetikai korszerűsítési pályázaton vesz részt, kérjen tőlünk ajánlatot itt. Otthon Melege Programhoz, MFB hitelhez és más támogatásokhoz is be kell adnia energetikai tanúsítványokat, az épület jelenlegi és tervezett állapotára vonatkozóan is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és elküldjük Önnek részletesebb ismertetőnket.

Hiteles tanúsítvány HET számmal

A kiállított energiatanúsítványt Magyarországon mindenhol elfogadják, mivel a jogszabályoknak megfelelő módon és tartalommal készül. A dokumentumok rendelkeznek egy ún. HET » számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és a segítségével Ön is egyszerűen ellenőrizni tudja a tanúsító személyét és a szakvélemény eredetiségét (a www.oeny.hu oldalon).

Felmérés alapján készül

Az energetikai tanúsítvány mindig helyszíni felmérés alapján készül, aminek időpontját a mérnök előzetesen egyezteti Önnel. A körülbelül 30 perces szemle során dokumentálásra kerülnek az épület főbb műszaki adatai. Tervrajzokra nincs szükségünk a munkához, a felmérési díj be van építve a feltüntetett árakba.

Bármilyen ingatlanra rendelhet

Az Országos Tanúsító Központ csongrádi partnere bármilyen ingatlan tanúsítását el tudja végezni Önnek, lakóingatlanok mellett megfelelő tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi-, ipari-, mezőgazdasági rendeltetésű ingatlanok szakvéleményezésében is. Speciális épületek esetében egyedi ajánlatot adunk Önnek, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Országos hálózattal, helyi szakemberrel szolgáljuk ki Önt