Energetikai tanúsítvány rendelhető Celldömölkön

HÁZAK
90 m² alatt
26 000 Ft
Tanúsítás Celldömölkön

Ezeken a díjakon rendelhet Celldömölkön

Társasházi lakás
0-50 m² között
22 000 Ft
51-90 m² között
24 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
26 000 Ft
91-120 m² között
28 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Helyi mérnök fog kimenni Önhöz

x
András

András

Okleveles építészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok kiállítása
Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Röviden az energetikai tanúsítványról

A tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, mely megmutatja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. Csak "TÉ" jelű jogosultsággal rendelkező mérnök állíthatja ki, aki a Magyar Építész Kamara vagy a Magyar Mérnöki Kamara tagja. A kiszállás és felmérés benne van a díjban, alaprajzokat sem kell biztosítania a munkához.

Az okirat rendelkezik egy egyedi, ún. HET azonosító » sorszámmal - amely számot kell az adásvételi szerződésben feltüntetni. Ha az ingatlanon nem végeznek energetikai korszerűsítést, akkor 10 évig használható fel a szakvélemény.

Az energetikai tanúsításra vonatkozó 176/2008-as Kormányrendelet  » alapján nem kötelező a tanúsítvány, többek között: az 50 m²-nél kisebb, különálló házakra, illetve az üdülőkre. A hivatkozott oldalon olvashatja a kivételezett épülettípusok listáját.

A tanúsítási rendszerben 12 energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, amelyeket a lenti táblázatban tekinthet meg. Az egyes kategóriákhoz tartozó ismertetőinket az energiaosztályra kattintva érheti el. Érdekesség, hogy a 2016. január 01 előtti besorolásban 10 osztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez jelenleg már nem használatos.

                       
AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ
1

Rendelés

E-mailben vagy munkanapokon 08 - 18 óra között telefonon is leadhatja megrendelését, melyet visszaigazolunk, és a kirendelt partnerünk keresi Önt telefonon a szemle ügyében.
2

Helyszíni felmérés

A műszaki felmérés körülbelül félórás. Bárki megmutathatja az ingatlant, nem szükséges a tulajdonos jelenléte, csak a szabad bejutást kell biztosítani az épület összes helyiségébe.
3

Elkészülés

Az energetikai tanúsítvány pár munkanapon belül készül el, majd a mérnök elküldi e-mailen és postán is az Ön által megjelölt belföldi címre, ennek költsége benne van az árban.

Celldömölkön és körzetében