Energetikai tanúsítvány - Budakeszi

Energetikai dokumentum Budakeszi
SZOLGÁLTATÁSUNK ELÉRHETŐ
  • 19 000 Ft-tól
  • helyi mérnök által
  • hivatalosan

Árlistánk Budakeszin található ingatlanokra

Az ártáblázatban a tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek szerepelnek, Budakeszin található családi házak és társasházi lakások esetén.

Társasházi lakás
0-50 m² között
19 000 Ft
51-90 m² között
21 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
21 000 Ft
91-120 m² között
23 000 Ft
121-160 m² között
25 000 Ft
Megrendelem

Budakeszin tanúsító mérnök

x
Ildikó

Ildikó

Okl. építészmérnök, Energetikai tanúsító szakmérnök
Tanúsítás Budakeszin

2007-ben szereztem diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki szakán. Már egyetem alatt és utána is tervezőirodáknak dolgoztam, részben távmunkában. Közben családanya lettem. 2012-ben elvégeztem az energetikai tanúsítói szakmérnöki képzést, és elkezdtem ezzel aktívan foglalkozni. Mostanra az anyaság mellett már főleg tanúsítással foglalkozom.

¤Székhely: Budakeszi

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
3000
energetikai minősítés
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-19
óra között,
hétvégén is
Bezárás

Megrendelését 2 munkaórán belül visszaigazoljuk, majd a helyi tanúsító egyeztet Önnel telefonon.

A felmérés az előzetesen megbeszélt időpontban történik, és körülbelül 30 percig tart.

Az energetikai tanúsítvány 2-3 munkanap alatt készül el, a határidőt és a személyes átvételt a tanúsítóval tudják egyeztetni.

A+++ »
A++ »
A+ »
A »
B »
C »
D »
E »
F »
G »
H »
I »

Pár szóban az energiatanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány készítésének célja a vevő vagy bérlő tájékoztatása az ingatlan energiahatékonyságáról. Az alábbi linken megtekinthet egy tanúsítvány mintát »

A felmért ingatlanok a számítások alapján tizenkétféle energiaosztályba sorolhatóak, melyeket az oldalsó táblázatban tekinthet meg. A kategóriákhoz részletes ismertetőink vannak, kattintson a táblázatban található linkekre!

Az épületek tanúsítását előíró Rendelet » szerint nem kötelező tanúsítványt készíteni a különálló, más épülethez nem csatlakozó, 50 nm alatti házakra, némely mezőgazdasági épületekre, és más kivételekre, amelyekről a linkre kattintva részletesebben is olvashat. Megrendelésének rögzítése előtt mindenképp jelezzük Önnek, ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik.

Szakembereink rendszeresen végeznek tanúsítást Budakeszin és környékén, bármilyen jellegű helyi ingatlanra.

Alaprajz nem kell

A kirendelt mérnök a helyszíni szemle során felmér minden olyan műszaki paramétert, amely a rendeletben meghatározott módon, a tanúsítvány elkészítéséhez szükséges. Ezért Önnek nem kell rendelkeznie tervrajzokkal.

Szabályszerűen, hitelesen

Garantáljuk, hogy az általunk készített energetikai tanúsítvány hiteles, és minden előírásnak megfelel. A HET azonosító » alapján ellenőrizhető a tanúsítvány eredetisége az Országos Építésügyi Nyilvántartásban.

Hitelprogramhoz is szükséges

A tanúsítványra nem csak új építésű ingatlan használatbavételi engedélyekor, illetve adásvétel esetén van szükség, hanem energetikai korszerűsítési programokon történő részvétel esetén is. Ilyenkor kettő szakvélemény készül, a jelenlegi és a beruházás utáni állapotra szóló. Itt kérhet árajánlatot »