Energetikai tanúsítvány készítés Bonyhádon

Energiahatékonysági tanúsítvány Bonyhádon
TANÚSÍTVÁNYT RENDELHET
  • a legközelebbi mérnök partnerünktől
  • aki személyesen megy ki Önhöz
  • garantált áron és feltételek szerint dolgozik

Bonyhádi árajánlatunk

Társasházi lakás
0-90 m² között
28 300 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
31 300 Ft
91-120 m² között
33 300 Ft
121-160 m² között
35 300 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

A tanúsító, akivel találkozni fognak

x
Attila

Attila

építészmérnök, nukleáris környezetvédelmi szakmérnök
Épületenergetikai tanúsítás Szekszárdon és körzetében

2008-ban diplomáztam Pécsett, a PTE - Pollack Mihály Műszaki Karon. Több éves közigazgatási munka után a nukleáris iparhoz kapcsolódó szolgáltatónál helyezkedtem el. A Tolna Megyei Mérnöki Kamara aktív tagja vagyok. Több éves szakmai tapasztalattal vállalom épületenergetikai tanúsítványok elkészítését magánszemélyek és közintézmények részére is.

¤Szekszárdi lakos vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
500
vélemény
Elkészítési idő
1-3
munkanap alatt
Felmérés
8-20h
hétvégén is
Bezárás

Küldje el megrendelését és a helyi tanúsító néhány munkaórán belül telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az épület felmérése az Ön vagy megbízottja jelenlétében történik, az előzetesen leegyeztetett időpontban.

Az elkészült energetikai tanúsítványt a készítő mérnök elküldi Önnek e-mailen pdf formátumban, illetve díjmentesen kérhető papíralapon is.

Röviden bemutatjuk energetikai tanúsítványt

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány egy olyan szakértői vélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A mérnöki számítások alapján tizenkét energiaosztályba sorolódnak az ingatlanok, A+++ és I között. Ha a dokumentum hitelesítve van, akkor biztosan rendelkezik egy úgynevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és az Országos Építésügyi Nyilvántartás generálja. A szám alapján bárki ellenőrizni tudja a tanúsító személyét és a szakvélemény hitelességét az központi adatbázisban.

A tanúsítványra leggyakrabban eladás esetén van szükség, tudja meg Önnek mikor fog kelleni »

Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Bonyhádon, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Hiteles

A nálunk megrendelt energia tanúsítványok minden esetben hitelesek, ennek megfelelően mindenhol elfogadják azokat. Az egyedi azonosító sorszám segítségével bárki ellenőrizheti a minősítés valódiságát az Országos Építésügyi Nyilvántartás adatbázisában.

Szemle alapján készül

Az energetikai tanúsítványt mindig helyszíni felmérés alapján készítik el helyi partnereink, ennek időtartama körülbelül fél óra. A szemle során a kirendelt mérnök megvizsgálja az épületgépészeti rendszereket, és azonosítja az épületszerkezeteket is (tervrajzokat nem kell biztosítania a munkához).

Pályázathoz is felhasználható

Ha állami energetikai korszerűsítési pályázaton szeretne pénzhez jutni, energetikai tanúsítványokra lesz szüksége, az épület jelenlegi és tervezett állapotára vonatkozóan. Kérjen tőlünk ajánlatot itt, és részletesen tájékoztatjuk Önt az aktuális pályázat kínálta lehetőségekről és kötelezettségekről.