Energetikai tanúsítvány Biatorbágy

Energetikai dokumentum Biatorbágy
HITELES SZAKVÉLEMÉNY
  • kedvező, fix áron
  • helyszíni felméréssel
  • rövid határidőre

Biatorbágyi áraink

Társasházi lakás
0-50 m² között
23 700 Ft
51-90 m² között
23 700 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
27 700 Ft
91-120 m² között
29 700 Ft
121-160 m² között
31 700 Ft
Megrendelem

Biatorbágyon tanúsító mérnökök

x
János

János

Okl. épületgépész-mérnök, a MMK tag szakértő
Energetikai tanúsítvány készítése: Budaörsön és az agglomerációban

Tanúsítási munkákat vállalok adás-vételhez, bérbeadáshoz, használatbavételhez és pályázatokhoz az alábbi településeken: Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Törökbálint, Páty, Telki

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
5500
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-3
munkanap
Felmérés
8-19
óráig
Bezárás
x
Ildikó

Ildikó

Okl. építészmérnök, Energetikai tanúsító szakmérnök
Tanúsítás Budaörsön, Érden, Budakeszin, Biatorbágyon, Törökbálinton

2007-ben szereztem diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki szakán. Már egyetem alatt és utána is tervezőirodáknak dolgoztam, részben távmunkában. Közben családanya lettem. 2012-ben elvégeztem az energetikai tanúsítói szakmérnöki képzést, és elkezdtem ezzel aktívan foglalkozni. Mostanra az anyaság mellett már főleg tanúsítással foglalkozom. Budapest környéki lakosként szívesen vállalok munkát a budai agglomerációban, kiemelten Budakeszin, Budaörsön, de Budapest 12., 2. kerületében is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
3000
energetikai minősítés
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-19
óra között,
hétvégén is
Bezárás

Két munkaórán belül visszaigazoljuk megkeresését, majd a helyi tanúsító telefonon keresi Önt.

Ingatlanja felmérése az előzetesen egyeztetett időpontban történik, és körülbelül 30 percet vesz igénybe.

Az energetikai tanúsítvány 1-2 munkanap alatt készül el, a megbeszélt határidőre.

A+++ »
A++ »
A+ »
A »
B »
C »
D »
E »
F »
G »
H »
I »

Az energetikai tanúsítványról

Adásvétel vagy bérbeadás esetén az energetikai tanúsítvány célja a vevő vagy bérlő tájékoztatása az ingatlan energiahatékonyságáról. Ha részletesebben is érdeklődik a dokumentum iránt, nézzen meg egy energetikai tanúsítvány mintát »

A 12-féle energiaosztály a mellékelt táblázatban tekinthető meg, a linkre kattintva a kategóriánként részletes ismertető cikkeinket találja.

A tanúsítást előíró jogszabály » szerint nem kell energetikai tanúsítvány az 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételes esetekre, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. A megrendelés rögzítése előtt jelezzük Önnek, ha az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik.

Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Biatorbágyon és a közeli településeken, bármilyen jellegű helyi ingatlan energetikai tanúsítványát el tudják készíteni.

Szabályszerű és hiteles

Az általunk készített energiatanúsítvány teljesen hiteles, és minden előírásnak megfelel. Az egyedi HET sorszám » segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás (OÉNY) rendszerében.

Pályázathoz, hitelprogramhoz

A tanúsítvány nem csak lakhatási engedély kérelem benyújtásakor, illetve eladás vagy bérbeadás esetén kötelező, hanem energetikai korszerűsítési pályázatokon, programokon való részvétel esetén is. Ebben az esetben két szakvéleményt (jelenlegi és tervezett állapot) készítünk, amelyek a beadáshoz szükségesek. Itt kérhet árajánlatot »

Alaprajz nem szükséges

A tanúsítványt helyszíni felmérés alapján készítjük el, ennek díja benne van az árban. Tervrajzra nincs szükségünk, a szemle során minden, az előírás szerint meghatározott műszaki paramétert megvizsgál a kirendelt mérnök.

Országos hálózattal szolgáljuk ki Önt