Energetikai tanúsítvány Berettyóújfalu

Tanúsítvány készítés Berettyóújfalu
HELYI AJÁNLATUNK
  • hiteles szakvélemény
  • helyi tanúsító által
  • 24 000 Ft-tól

Díjak Berettyóújfalun

Társasházi lakás
0-90 m² között
24 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
28 000 Ft
91-120 m² között
29 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Aki a tanúsítványt készíti Önnél

x
Péter

Péter

Építészmérnök, Okleveles Létesítménymérnök, MMK tag
Tanúsítás egész Hajdú-Bihar megyében

Üdvözlöm!

Építészmérnök, épületenergetikai tanúsító vagyok. Első diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Már több mint 6 éve készítek hiteles energetikai tanúsítványokat Debrecen és környékén.

Helyszíni felmérést hétköznap 20.00-ig végzek, de hétvégi szemle is felár nélkül egyeztethető.

A tanúsítvány kiállítása a helyszíni felméréstől számított 1-2 napon belül lehetséges.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
szakvélemény
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20
óráig,
hétvégén is
Bezárás

Az energetikai tanúsítvány tudnivalói

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amely azért készül, hogy pontosan és közérthető módon mutassa meg az adott ingatlan energiahatékonyságát. Az okirat HET száma » (Hiteles Energetikai Tanúsítvány sorszám) a szakvélemény legelső oldalán található.

A vonatkozó Rendelet » alapján az ingatlanok 12-féle energetikai osztályba sorolhatók, amelyeket a mellékelt táblázatban láthat. A különböző kategóriák ismertetőinek eléréséhez, kattintson a táblázat megfelelő sorára!

Nem minden esetben szükséges a tanúsítást elvégezni, erről a fentebb hivatkozott jogszabály oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, jelezzük Önnek még a megrendelés rögzítése előtt.

Az Országos Tanúsító Központ mérnök partnerei a lakóingatlanokon kívül, bármilyen típusú épület tanúsítását el tudják végezni, legyen szó kereskedelmi-, mezőgazdasági- vagy ipari ingatlanról.

1

Megrendelés

Rendelését munkanapokon 8 - 19 óra között tudjuk rögzíteni, és a kirendelt szakértő jelentkezik Önnél a szemle időpontjának megbeszélésére.

munkanapon 2 órán belül
2

Az ingatlan felmérése

A helyszíni szemle körülbelül 20-30 percig tart. Tervrajzokra nincs szükség hozzá, csak a szabad bejárást kell biztosítani.

20-30 perc
3

A tanúsítvány elkészülése

Az energetikai tanúsítvány néhány munkanapos átfutással készül el, a pontos határidőt a felmérést végző szakértővel tudják egyeztetni.

2-3 munkanap

Berettyóújfalun így dolgozunk

HET számmal

Az energetikai tanúsítvány minden esetben tartalmazza az úgynevezett HET számot, amely a dokumentum egyedi sorszáma. Ez az azonosító garantálja a hitelességet, és biztosítja, hogy az energetikai tanúsítvány megtalálható az Országos Építésügyi Nyilvántartásban.

5 évig érvényes

Az energetikai tanúsítvány felhasználható (akár többször is) az 5 éves érvényességi időn belül. A dokumentum az adott helyrajzi számú ingatlanra készül, így tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. További részletek a 176/2008 Kormányrendeletben.

Fix árakkal dolgozunk

Az adásvételhez illetve bérbeadáshoz szükséges hiteles energetikai tanúsítványt Berettyóújfalun a fenti árlista szerint készítjük el. A feltüntetett mérnöki díjak minden tételt tartalmaznak (kiszállás, felmérés, munkadíjak, hitelesítés, adók, stb).