Energetikai tanúsítvány Berettyóújfalu

Tanúsítvány készítés Berettyóújfalu
  • hiteles szakvélemény
  • a legközelebbi tanúsító által
  • akár 22 000 Ft-tól

Berettyóújfalun az alábbi díjakon szolgáltatunk

Megrendelem a tanúsítványt
Társasházi lakás
0-90 m² között
22 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
24 000 Ft
91-120 m² között
26 000 Ft
121-160 m² között
28 000 Ft

Aki a tanúsítványt készíti Önnél

x
Péter

Péter

Építészmérnök, Okleveles Létesítménymérnök, MMK tag
Tanúsítás egész Hajdú-Bihar megyében

Üdvözlöm!

Építészmérnök, épületenergetikai tanúsító vagyok. Első diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Már több mint 6 éve készítek hiteles energetikai tanúsítványokat Debrecen és környékén.

Helyszíni felmérést hétköznap 20.00-ig végzek, de hétvégi szemle is felár nélkül egyeztethető.

A tanúsítvány kiállítása a helyszíni felméréstől számított 1-2 napon belül lehetséges.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
szakvélemény
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20
óráig,
hétvégén is
Bezárás

Az energiatanúsítvány tudnivalóiról

A tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amely azért készül, hogy pontosan és közérthető módon mutassa meg az adott ingatlan energiahatékonyságát. Az okirat HET számát » (Hiteles Energetikai Tanúsítvány sorszám), amely a szakvélemény legelső oldalán található, az adásvételi, ill. bérbeadási szerződéseken fel kell tüntetni.

A vonatkozó Rendelet » alapján az ingatlanok 12 féle energetikai osztályba sorolhatók, amelyeket a mellékelt táblázatban láthat. A különböző kategóriák ismertetőinek eléréséhez, kattintson a táblázat megfelelő sorára!

Nem minden esetben szükséges a tanúsítást elvégezni, erről a fentebb hivatkozott jogszabály oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, jelezzük Önnek még a megrendelés rögzítése előtt.

Az Országos Tanúsító Központ mérnök partnerei a lakóingatlanokon kívül, bármilyen típusú épület tanúsítását el tudják végezni, legyen szó kereskedelmi-, mezőgazdasági- vagy ipari ingatlanról.

1

Megrendelés

Rendelését munkanapokon 8 - 19 óra között tudjuk rögzíteni, és a kirendelt szakértő jelentkezik Önnél a szemle időpontjának megbeszélésére.

munkanapon 2 órán belül
2

Az ingatlan felmérése

A helyszíni szemle körülbelül 20-30 percig tart. Tervrajzokra nincs szükség hozzá, csak a szabad bejárást kell biztosítani.

20-30 perc
3

A tanúsítvány elkészülése

Az energiatanúsítvány néhány munkanapos átfutással készül el, a pontos határidőt a felmérést végző szakértővel tudják egyeztetni.

1-2 munkanap

Berettyóújfalun így dolgozunk

Korszerűsítene?

Amennyiben energetikai korszerűsítést szeretne ingatlanján végezni, érdemes pályáznia állami támogatásra. A pályázati anyag benyújtásához energetikai tanúsítványokra is szüksége lesz. Itt kérhet árajánlatot » Tájékozódjon a kamatmentes hitelprogramról » is.

Hasznos alapterület

Ingatlan vásárlás esetén, igen fontos megismernünk a lakás tényleges méreteit. Néhány négyzetméternyi különbség is milliós összeg lehet a vételi árban, így érdekünk, hogy az áralkut a valóságos méretek alapján kössük meg. Írásunkat itt » olvashatja.

10 évig érvényes

A tanúsítvány korlátlanul felhasználható, akár többször is, a 10 éves érvényességi időn belül. A dokumentum az adott helyrajzi számú ingatlanra készül, így tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. További részletek a 176/2008 Kormányrendeletben.