Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Balmazújvárosban

HÁZAK
90 m² alatt
25 000 Ft
Tanúsítvány készítés Balmazújvárosban

Árajánlatunk Balmazújvárosban

Társasházi lakás
0-90 m² között
19 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
25 000 Ft
91-120 m² között
26 000 Ft
121-160 m² között
27 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Helyi tanúsító megy Önhöz

x
Péter

Péter

Épületgépész - Debreceni Egyetem

2009-ben diplomáztam Debrecenben. Energetikai tanúsítványok mellett Energetikai szakreferens jelentéseket is készítek releváns cégek számára. Energetikai tanúsítványok készítését Debrecenben és 50 - 60 km-es körzetében vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2000
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
7-18
óráig, akár hétvégén is
Bezárás

Energetikai tanúsítványt készítünk

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, mely dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. Csak "TÉ" jelű, kamarai jogosultsággal rendelkező mérnök állíthatja ki, a helyszíni szemle alapján. A kiszállás és felmérés benne van a díjban, alaprajzok nem szükségesek a munkához.

A dokumentum rendelkezik egy egyedi HET azonosító » kóddal. Ha az épületen nem végeznek átalakítást, akkor 5 évig használható fel a szakvélemény.

Az épületek energetikai tanúsítására vonatkozó 176/2008-as Kormányrendelet  » alapján nem szükséges energetikai tanúsítvány többek között: az 50 nm-nél kisebb alapterületű, különálló lakóházakra, illetve a nyaralókra. A hivatkozott oldalon megtekintheti a kivételezett esetek listáját.

A tanúsítási rendszerben tizenkét-féle kategóriába sorolhatók az ingatlanok, melyeket az alábbiakban nézhet meg. A különböző energiaosztályokhoz tartozó részletes ismertetőinket rákattintással érheti el.


                       
A+++ A++ A+ A B C D E F G H I
1

Ajánlatkérés, megrendelés

Ajánlatkérését, rendelését munkanapokon 8-18 óra között e-mailben megválaszoljuk, a megrendelést követően a tanúsító partnerünk telefonál Önnek, a szemle időpontjának egyeztetésére.
2

Helyszíni bejárás

A helyszín műszaki felmérése kb. fél órát vesz igénybe. Bárki megmutathatja az ingatlant, csak a szabad bejárást kell biztosítani az épület összes helyiségébe.
3

Elkészítés

Pár munkanapos átfutással készül el az energetikai tanúsítvány, amelyet a mérnök elküld postán az Ön részére, vagy személyesen átvehető előzetes egyeztetéssel.

Balmazújvárosban és körzetében