Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Balmazújvárosban

HÁZAK
90 m² alatt
15 000 Ft
Tanúsítvány késztés Balmazújvárosban

Árajánlatunk Balmazújvárosban

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 10 000 Ft 10 000 Ft - -
Családi házak 15 000 Ft 15 000 Ft 16 000 Ft 19 000 Ft
Személyes árajánlat azonnal
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Helyi tanúsító megy Önhöz

x
Péter

Péter

Épületgépész - Debreceni Egyetem

2009-ben diplomáztam Debrecenben. Energetikai tanúsítványok mellett Energetikai szakreferens jelentéseket is készítek releváns cégek számára. Energetikai tanúsítványok készítését Debrecenben és 50 - 60 km-es körzetében vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2000
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
7-18
óráig, akár hétvégén is
Bezárás

Miről szól az energiatanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, mely dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. Csak "TÉ" jelű, kamarai jogosultsággal rendelkező mérnök állíthatja ki, a helyszíni szemle alapján. A kiszállás és felmérés benne van a díjban, alaprajzok nem szükségesek a munkához.

A dokumentum rendelkezik egy egyedi HET azonosító » kóddal - ezt a számot fel kell tüntetni az adásvételi szerződésben. Ha az épületen nem végeznek átalakítást, akkor 10 évig használható fel a szakvélemény.

Az épületek energetikai tanúsítására vonatkozó 176/2008-as Kormányrendelet  » alapján nem szükséges tanúsítvány többek között: az 50 nm-nél kisebb alapterületű, különálló lakóházakra, illetve a nyaralókra. A hivatkozott oldalon megtekintheti a kivételezett esetek listáját.

A tanúsítási rendszerben tizenkét-féle kategóriába sorolhatók az ingatlanok, melyeket az alábbiakban nézhet meg. A különböző energiaosztályokhoz tartozó részletes ismertetőinket rákattintással érheti el. Érdekes tudnivaló, hogy 2016. január 01-től a szabályok szigorodása miatt változott a besorolási skála.

                       
AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ
1

Ajánlatkérés, megrendelés

Ajánlatkérését, rendelését munkanapokon 8-18 óra között e-mailben megválaszoljuk, a megrendelést követően a tanúsító partnerünk telefonál Önnek, a szemle időpontjának egyeztetésére.
2

Helyszíni bejárás

A helyszín műszaki felmérése kb. fél órát vesz igénybe. Bárki megmutathatja az ingatlant, csak a szabad bejárást kell biztosítani az épület összes helyiségébe.
3

Elkészítés

Pár munkanapos átfutással készül el a tanúsítvány, amelyet a mérnök elküld postán az Ön részére, vagy személyesen átvehető előzetes egyeztetéssel.

Balmazújvárosban és körzetében