Energetikai tanúsítvány Kistarcsán

Energetika készítés Kistarcsán
EZT AJÁNLJUK ÖNNEK
  • hiteles tanúsítványt rendelhet
  • 16 000 Ft-tól induló áron
  • közvetlenül a legközelebbi mérnöktől

Kistarcsai ártáblázat

Társasházi lakás
0-50 m² között
16 000 Ft
51-90 m² között
18 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
20 000 Ft
91-120 m² között
22 000 Ft
121-160 m² között
24 000 Ft
Megrendelem

Az energetikai tanúsítvány tudnivalói összefoglalva

A tanúsítvány egy szakvélemény, amelynek célja, hogy pontosan dokumentálja az ingatlan energiahatékonyságát. A hitelesített tanúsítvány minden esetben rendelkezik egy ún. HET számmal. Ezt az egyedi azonosító számot a szakvélemény legelső oldalán találja, más fontos adatokkal együtt. Ha részletesebben is érdeklődik a dokumentum iránt, nézzen meg egy mintát itt »

A tanúsító által elkészített számítások alapján 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban tekintheti meg. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertetőnk is van, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amelyre részletesebben kíváncsi!

A vonatkozó kormányrendelet » alapján nem kell tanúsítvány üdülőkre, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik, még a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk Önnek.

Aki menni fog Önhöz Kistarcsán

x
Gergely

Gergely

Biztonságtechnikai mérnök, KVK
Terület: Kistarcsa-Nagytarcsa-Csömör

Bármilyen ingatlan energetikai tanúsítványát rövid átfutással elkészítem.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1300
tanúsítás
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
8-18
óráig munkanapokon
Bezárás

Felmérés alapján dolgozunk

Az energetikai tanúsítványt minden esetben helyszíni felmérés alapján állítják ki mérnökeink, ennek díja benne van az árban. Tervrajzokra nincs szükség, a szemle során minden olyan műszaki jellemzőt megvizsgál a kirendelt mérnök, amely szükséges a számítások elkészítéséhez.

Mindenhol elfogadják

Garantáljuk, hogy az elkészített energiatanúsítványt mindenhol és mindenki elfogadja. Ön egy teljesen hiteles, a magyar és nemzetközi előírásoknak megfelelő dokumentumot kap kézhez. A tanúsítványon szerepel az egyedi HET szám és a készítő mérnök jogosultsági száma.

Támogatásra pályázna?

Ha energetikai pályázatokon szeretne támogatáshoz jutni, szüksége lesz tanúsítványra. Kelleni fog egy, amely az épület jelenlegi állapotát dokumentálja, illetve egy másik is, amely a beruházás után tervezett állapotra szól. Itt kérhet árajánlatot » a munkára.

Bemutatjuk országos hálózatunkat