Energetikai tanúsítvány Gyomaendrőd

Energetikai dokumentum Gyomaendrőd
RENDELJE MEG
  • alapterülettől függően 25 000 Ft-tól
  • hitelesen elkészítve
  • meglepetések nélkül

Gyomaendrődi ártáblázatunk

Adásvételhez és bérbeadáshoz

A táblázatunkban a gyomaendrődi energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek szerepelnek.

A díjak tartalmazzák a kiszállás, felmérés, elkészítés minden költségét.

Lakóházak, lakások
0-50 m² között
25 000 Ft
51-90 m² között
27 000 Ft
91-120 m² között
29 000 Ft
121-160 m² között
31 000 Ft
161-200 m² között
33 000 Ft
Megrendelem

Gyomaendrődön dolgozó mérnök

x
Gábor

Gábor

Okleveles gépészmérnök - BME
Tanúsítvány készítés Gyomaendrődön

Gyomaendrődön és körzetében is vállalom az energetikai tanúsítványok elkészítését. Okleveles gépészmérnökként 15 éves szakmai tapasztalattal segítek a hozzám forduló ügyfeleknek.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
6000
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-18
óráig, akár hétvégén is
Bezárás

Megrendelését két munkaórán belül visszaigazoljuk e-mailen, ezt követően a kirendelt mérnök telefonon keresi Önt.

Az épület helyszíni felmérése az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban történik, és körülbelül fél órát vesz igénybe.

Az energetikai tanúsítvány 2-3 munkanap alatt készül el, a határidőt és a gyomaendrődi átvételt a mérnökkel tudják egyeztetni.

A+++ »
A++ »
A+ »
A »
B »
C »
D »
E »
F »
G »
H »
I »

Az energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány Kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos és lényeges információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A dokumentum rendelkezik egy egyedi azonosító kóddal, az úgy nevezett HET számmal. A HET kódot a dokumentum első oldalán találja. Amennyiben jobban is érdekli a szakvélemény, tekintsen meg egy tanúsítvány mintát »

A mérnöki számítások alapján 12-féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban tekintheti meg. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertető cikkünk is van, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amelyre kíváncsi!

A vonatkozó rendelet » szerint nem kötelező az energetikai tanúsítvány nyaralókra, 50 nm-nél kisebb hasznos területű, különálló családi házakra, és más kivételes eseteknél, melyekről a hivatkozott linken olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik, ezt mindenképp jelezni fogjuk Önnek, még a megrendelés rögzítése előtt.

Pályázathoz is kellhet

A tanúsítványra nem csak adásvételi, ill. bérbeadási szerződés esetén van szükség, hanem energetikai pályázatoknál is. Ilyenkor kell egy az ingatlan jelenlegi állapotáról, és egy a korszerűsítés utáni, azaz leendő állapotról szóló tanúsítvány. Itt kérhet árajánlatot »

A helyszín felmérése benne van az árban

Az energetikai tanúsítványt minden esetben helyszíni felmérés alapján készítjük, amelynek költségét tartalmazza díjszabásunk. Alaprajzra nincs szükségünk, a helyszínen minden műszaki paramétert felmérünk, amely szükséges az elkészítéséhez.

Szabályszerű és hiteles

Garantáljuk, hogy az elkészült energetikai tanúsítvány teljesen hiteles, s minden magyar és nemzetközi előírásnak megfelel. A HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) azonosító sorszám alapján ellenőrizhető a tanúsítvány eredetisége az Országos Építésügyi Nyilvántartásban »

Országos hálózat szolgálja ki Önt