Energetikai tanúsítvány - piliscsabai szolgáltatásunk

HÁZAK
90 m² alatt
20 000 Ft
Tanúsítási szolgáltatás Piliscsabán

Piliscsabán érvényes tanúsítási díjszabásunk (az ingatlan jellege és alapterülete szerint)

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 18 000 Ft 18 000 Ft - -
Családi házak 20 000 Ft 20 000 Ft 22 000 Ft 24 000 Ft
1

Megrendelés online

Leadott megrendelését munkanapokon 08 - 19 óra között 2 órán belül garantáltan feldolgozzuk, e-mailben visszaigazoljuk, az itt kapott végösszeg megerősítésével.
2

A helyi tanúsító partnerünk hívja Önt

Az ingatlanjához legközelebbi mérnököt rendeljük ki, aki telefonon keresi Önt a megadott telefonszámán, hogy egyeztetni tudják a helyszíni felmérés időpontját, és a felmerülő kérdéseit is megválaszolja.
3

Az elkészülés - pár munkanap

Az energetikai szakvélemény elkészülését követően a szakértő postázza Önnek a tanúsítványt, vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető.
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Aki személyesen fog tanúsítani Önnél

x
László

László

Okleveles gépészmérnök MSc - BME
Terület: Pilisvörösvár, Solymár, Piliscsaba és térségük

2017-ben végeztem a BME mesterképzésén Épületgépészeti és eljárástechnikai gépészmérnök képesítéssel, azóta épületgépész tervező- és projekt mérnökként dolgozom. 2018-ban szereztem meg az energetikai tanúsítói jogosultságomat, azóta készítek tanúsítványokat.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
500
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
7-20
óráig, leginkább reggel vagy este
Bezárás

Összefoglaltuk röviden a tudnivalókat a tanúsítványról

A tanúsítvány egy szakvélemény, amely Kormányrendeletben  » meghatározott módon dokumentálja az építmény energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen az észszerű fejlesztésekről, korszerűsítésekről.

Az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes a tanúsítvány, amennyiben nem alakítják át az épületet avagy a jogszabály nem változik ezen időszak alatt.

Minden hiteles dokumentumnak rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) kódszámmal - ez a szám a szakvélemény első oldalán található.

Jelenleg (2022) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, az egyes kategóriákra kattintva nézheti meg a részletes ismertetőinket. Hasznos tudnivaló, hogy 2015 december végéig tízosztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban. A 2016 előtt készült tanúsítványokat egy pótlap segítségével át lehet soroltatni az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Itt hasonlíthatja össze az energiaosztályokat:


Bármilyen típusú épületre Piliscsabán és környékén