Energetikai tanúsítvány- piliscsabai szolgáltatásunk

HÁZAK
90 m² alatt
20 000 Ft
Tanúsítási szolgáltatás Piliscsabán

Piliscsabán érvényes tanúsítási díjszabásunk

Hiteles energetikai tanúsítvány adásvételhez

Bruttó fizetendő végösszegek, a helyi díjaink minden felmerülő tételt (kiszállás, felmérés, elkészítés) tartalmaznak.

Rejtett költség nincs.

Társasházi lakások
0-90 m² között
18 000 Ft
Családi házak
0-90 m² között
20 000 Ft
91-120 m² között
22 000 Ft
121-160 m² között
24 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt
1

Megrendelés online

Leadott megrendelését munkanapokon 08 - 18 óra között 2 órán belül garantáltan feldolgozzuk, e-mailben visszaigazoljuk, az itt kapott végösszeg megerősítésével.
2

A helyi tanúsító partnerünk hívja Önt

Az ingatlanjához legközelebbi mérnököt rendeljük ki, aki telefonon keresi Önt a megadott telefonszámán, hogy egyeztetni tudják a helyszíni felmérés időpontját, és a felmerülő kérdéseit is megválaszolja.
3

Az elkészülés - pár munkanap

Az energetikai tanúsítványz az elkészülést követően a szakértő postázza Önnek, vagy egyeztetéssel személyesen is átveheti tőle.

Aki személyesen fog tanúsítani Önnél

x
László

László

Okleveles gépészmérnök MSc - BME
Terület: Pilisvörösvár, Solymár, Piliscsaba és térségük

2017-ben végeztem a BME mesterképzésén Épületgépészeti és eljárástechnikai gépészmérnök képesítéssel, azóta épületgépész tervező- és projekt mérnökként dolgozom. 2018-ban szereztem meg az energetikai tanúsítói jogosultságomat, azóta készítek tanúsítványokat.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
500
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
7-20
óráig, leginkább reggel vagy este
Bezárás

Összefoglaltuk a tudnivalókat az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely Kormányrendeletben  » meghatározott módon dokumentálja az építmény energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen az észszerű fejlesztésekről, korszerűsítésekről.

Az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes a tanúsítvány, amennyiben nem alakítják át az épületet avagy a jogszabály nem változik ezen időszak alatt.

Minden hiteles dokumentumnak rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) kódszámmal - ez a szám a szakvélemény első oldalán található.

Jelenleg (2023) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, az egyes kategóriákra kattintva nézheti meg a részletes ismertetőinket. Hasznos tudnivaló, hogy 2015 december végéig tízosztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban. A 2016 előtt készült energetikai tanúsítványokat egy pótlap segítségével át lehet soroltatni az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Itt hasonlíthatja össze az energiaosztályokat:


Bármilyen típusú épületre Piliscsabán és környékén