Energetikai tanúsítvány Ózdon és körzetében

CSALÁDI
HÁZAK
22 000 Ft-tól
Energetikai tanúsítványok Ózdon és térségében

Ózdon érvényes árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 18 000 Ft 20 000 Ft - -
Családi házak 22 000 Ft 22 000 Ft 24 000 Ft 26 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Felkészült ózdi szakember várja

x
András

András

Okleveles építészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok kiállítása
Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Ezek az energetikai osztályok

A 2022 évben hatályos jogszabályok tizenkét féle energetikai osztályt különböztetnek meg. A legmagasabb energiahatékonysági szint az „AA++: minimális energiaigényű”, a legalacsonyabb pedig a „JJ: kiemelkedően rossz”. A minősítési rendszer szigorúnak számít, a viszonyítás alapja a „közel nulla energiaigényű” követelményszint (ez a BB kategória), ettől magasabb osztályzatot általában csak a legmodernebb, megújuló energiát is hasznosító épületek érnek el. A Borsod megyei ingatlanállomány jelentős részét GG, HH, II kategóriájú épületek adják.

energetikai osztályok

Így készül el az energiatanúsítvány

1

Ön megrendeli

Online megrendelését munkanapokon két órán belül e-mailben visszaigazoljuk, majd az ózdi mérnök telefonál Önnek, hogy időpontot egyeztessenek a szemléhez.

2 óra
2

A mérnök felméri

A mérnök helyszíni műszaki felmérést végez, az Önnel egyeztetett időpontban. Tervrajzokra nincs szükség hozzá, de a helyrajzi számot kérjük, készítse elő!

30 perc
3

Átveheti Ózdon

Az energiatanúsítvány két-három munkanapos átfutással készül el, a dokumentum átvételének helyét és idejét a tanúsítóval tudják egyeztetni.

2 munkanap

A tanúsítvánnyal kapcsolatban jó tudni

A tanúsítás megrendelése

A tanúsítást egyszerűen megrendelheti az alábbiakban. Ha ingatlanja Ózdon kívül található, az irányítószám alapján fogja látni a helyi fizetendő végösszeget, amelyet még a megbízás elküldése előtt ellenőrizni tud. A megrendelést e-mailben két munkaórán belül visszaigazoljuk.