Energetikai tanúsítvány Mohács

Energetikai dokumentum Mohácson
RENDELJE MEG A TANÚSÍTVÁNYT
  • 32 000 Ft-tól
  • előírás szerint elkészítve
  • meglepetés nélkül

Mohácsi árajánlatunk

Ingatlan adásvételhez

Az árlistában az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszeg szerepel.

Újmohácsra és Sárhátra egyedi árajánlatot adunk.

Hiteles, HET számmal rendelkező energetikai tanúsítványt kap kézhez.

Lakóház, lakás
0-50 m² között
32 000 Ft
51-90 m² között
32 000 Ft
91-120 m² között
34 000 Ft
121-160 m² között
36 000 Ft
Megrendelem

Mohácson dolgozó mérnök

x
András

András

Okleveles építészmérnök - BME
Energetikai tanúsítványok kiállítása

A Magyar Mérnöki Kamara tagja vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Két munkaórán belül visszaigazoljuk a megrendelését, amit követően a kirendelt tanúsító telefonon keresi Önt.

Az ingatlan helyszíni szemléje az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban történik, és kb. félórás időtartamú.

Az energetikai tanúsítvány 2-3 munkanap alatt készül el, a határidőt és a mohácsi átvételt a mérnökkel tudják pontosítani.

A+++ »
A++ »
A+ »
A »
B »
C »
D »
E »
F »
G »
H »
I »

Az energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány a Kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A dokumentum rendelkezik egy úgy nevezett HET számmal », amely egy egyedi azonosító kód. A kódot a szakvélemény első oldalán találja, más fontos információkkal együtt.

A mérnöki számítások alapján 12-féle energetikai osztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban nézheti meg. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertető cikkünk is van, kattintson arra az energiaosztályra, amelyre részletesebben kíváncsi!

A vonatkozó jogszabály » szerint nem szükséges energetikai tanúsítvány az üdülőkre, az 50 négyzetméternél kisebb, különálló lakóházakra, és más kivételes esetekre, ezekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételes esetek közé tartozik, mindenképp előre jelezni fogjuk Önnek.

Az Országos Tanúsító Központ mérnökei rendszeresen dolgoznak Mohácson és a környező településeken, bármilyen jellegű ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Pályázathoz is készülhet

Az energetikai tanúsítványra nem csak adásvételi szerződés vagy használatbavétel esetén van szükség, hanem energetikai pályázatokon történő részvétel esetén is. Ilyenkor többféle, az ingatlan jelenlegi és tervezett állapotát is dokumentáló számítás kell. Itt kérhet árajánlatot.

A szemle díja benne van az árban

Az energetikai tanúsítványt mindig helyszíni felmérés alapján készítjük, amelynek költségét tartalmazza díjszabásunk. Nincs szükség alaprajzokra sem, a helyszínen minden olyan műszaki paramétert megvizsgálunk, amely szükséges a számítások elkészítéséhez.

Szabályszerű, hiteles

Garantáljuk, hogy az elkészült energetikai tanúsítvány hiteles, minden magyar és nemzetközi előírásnak megfelel. A Hiteles Energetikai Tanúsítvány (HET) sorszám segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás (OÉNY) rendszerében.

Amit vállalunk