Energetikai tanúsítvány Kiskőrös

Energetikai dokumentum Kiskőrös

RENDELJE MEG A TANÚSÍTÁST
  • 28 000 Ft-tól
  • gyorsan, hitelesen elkészítjük
  • meglepetések nélkül

Ártáblázatunk Kiskőrösön

Adásvételi szerződéshez

Az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek Kiskőrösön.

A díjak tartalmazzák a kiszállás, felmérés, elkészítés minden költségét.

Lakóházak, lakások
0-50 m² között
28 000 Ft
51-90 m² között
30 000 Ft
91-120 m² között
32 000 Ft
121-160 m² között
34 000 Ft
161-200 m² között
36 000 Ft
Megrendelem

Kiskőrösön dolgozó mérnök

x
József

József

Okleveles településmérnök - PMMF
Itt dolgozom: Kiskunhalas és 40 km-es körzete

Főtevékenységem az energetikai tanúsítás, ami mellett kisebb települések településrendezési, főépítészi feladatait látom el, jellemzően Bács-Kiskun megyében. A munkák szakszerű elvégzése mellett kiemelt figyelmet fordítok ügyfeleim egyedi igényeire, szaktudásommal megpróbálom a lehető legteljesebb segítséget nyújtani.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
450
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20
óráig
akár szombaton is
Bezárás

Megrendelését két munkaórán belül visszaigazoljuk, amit követően a kirendelt tanúsító telefonon keresi Önt.

Az épület felmérése az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban történik, és körülbelül fél órát vesz igénybe.

A tanúsítvány 2-3 munkanap alatt készül el, a határidőt és a kiskőrösi átvételt a mérnökkel tudják pontosítani.

A+++ »
A++ »
A+ »
A »
B »
C »
D »
E »
F »
G »
H »
I »

Az energetikai tanúsítvány

Az energiatanúsítvány a Kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A dokumentum rendelkezik egy ún. HET számmal, amely egy egyedi azonosító kód, és az ügyvédnek van rá szüksége. A számot a szakvélemény első oldalán találja, más fontos információkkal együtt. Ha részletesebben is érdeklődik a dokumentum iránt, nézzen meg egy tanúsítvány mintát »

A számítások alapján 12-féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban nézheti meg. Az egyes kategóriákhoz tartozó részletes ismertetőinket a táblázatban lévő energiaosztályra kattintva érheti el.

A vonatkozó jogszabály » szerint nem kell tanúsítvány üdülőkre, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik, mindenképp jelezni fogjuk, még a megrendelés rögzítése előtt.

Az Országos Tanúsító Központ mérnökei rendszeresen dolgoznak Kiskőrösön, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Pályázathoz is kellhet

A tanúsítványra nem csak eladás vagy bérbeadás esetén van szükség, hanem energetikai pályázatokon történő részvétel esetén is. Ilyenkor kell egy szakvélemény, amely az épület jelenlegi állapotát dokumentálja, illetve egy másik is, amely a beruházás után tervezett állapotra szól. Itt kérhet árajánlatot »

A felmérés benne van az árban

Az energetikai tanúsítványt minden esetben helyszíni felmérés alapján állítják ki mérnökeink, ennek díját áraink tartalmazzák. Öntől nincs szükség tervrajzokra sem, a szemle során minden olyan műszaki paramétert megvizsgál a kirendelt mérnök, amely szükséges a számítások elkészítéséhez.

Hiteles, szabályszerű

Garantáljuk, hogy az elkészített energiatanúsítvány teljesen hiteles, és minden magyar és nemzetközi előírásnak megfelel. Az egyedi azonosító sorszám (HET) segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

Országos hálózatunk így működik

Amit vállalunk