Helló, Dunaújváros!

Energetikai tanúsítványt készítünk, ez itt a helyi információs oldalunk

Energetikai tanúsítvány minta kép
AJÁNLATUNK
  • hiteles energetikai tanúsítvány
  • dunaújvárosi mérnök készíti el
  • garantált, visszaigazolt áron
ELKÉSZÜL:
2
munkanapon belül

Dunaújvárosi tanúsítási díjak

Társasházi lakás
0-90 m² között
23 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
26 000 Ft
91-120 m² között
28 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Dunaújváros

Az energetikai tanúsítói szolgáltatást dunaújvárosi mérnök partner bevonásával égezzük. A megrendelést követően kirendeljük Önhöz az illetékes tanúsítót, aki felméri az ingatlanját, és elkészíti Önnek a hiteles energetikai tanúsítványt. A szolgáltatás ára a fentiekben látható, amit előzetesen e-mailben is visszaigazolunk.

Dunaújvároson kívül is

Ha Dunaújvároson kívülről érdeklődik, a szolgáltatás díját az irányítószám alapján tekintheti meg a weboldalon. A körzet összes településén rendszeresen dolgozunk, 2-3 napon belül biztosan tudunk menni Önhöz felmérni az ingatlant és elkészíteni az energetikai tanúsítványt.

Helyi szakemberünk

x
András

András

Okleveles építészmérnök - BME
Energetikai tanúsítványok kiállítása

A Magyar Mérnöki Kamara tagja vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Az energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány egy magánokirat, amely rendeletben meghatározott módszerrel és tartalommal készül. A dokumentumot csak a Magyar Mérnöki Kamara vagy a Magyar Építész Kamara tagjaként nyilvántartott, "TÉ" jogosultsággal rendelkező szakértő állíthatja ki, az ingatlanban ténylegesen felmért műszaki adatok alapján. Az elkészített energetikai számításokat a szakértő feltölti az Országos Építésügyi Nyilvántartásba (OÉNY »), ahol a szakvélemény egy úgynevezett HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) számot kap. Megrendelése estén Ön is minden szempontból hiteles és szakszerű dokumentumot kap. Dunaújvárosban rövid időn belül felmérésre kerül minden ingatlan, a környező településekre is néhány napon belül kimegyünk. A dokumentum általánosan 2-3 munkanap alatt készül el, amit elküldünk Önnek digitálisan. Igény szerint postázva (az ár tartalmazza) is kérhető, vagy személyesen átvehető Dunaújvárosban.