Energetikai tanúsítvány Dunaújváros

Helyi mérnök partnerrel várjuk megbízását az energetikai tanúsítvány elkészítésére Dunaújvárosban és körzetében.

PANEL
LAKÁSOK
20 000 Ft
Tanúsítvány a kézben
2
nap alatt!

Dunaújvárosi tanúsítási díjak

Társasházi lakás
0-90 m² között
20 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
22 000 Ft
91-120 m² között
25 000 Ft
121-160 m² között
27 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Dunaújváros

Az energetikai tanúsítói szolgáltatást dunaújvárosi mérnök partnerrel végezzük. A megrendelést követően kirendeljük Önhöz az illetékes tanúsítót, aki felméri az ingatlanját, és elkészíti Önnek a hiteles energetikai tanúsítványt. A szolgáltatás ára a fentiekben látható, ezt előzetesen e-mailben is visszaigazoljuk.

Dunaújvároson kívül is

Ha Dunaújvároson kívülről érdeklődik, a szolgáltatás díját az irányítószám alapján azonnal megtekintheti a megrendelő űrlap megnyitásával. A körzet összes településén rendszeresen dolgozunk, 1-2 napon belül biztosan tudunk menni Önhöz felmérni az ingatlant és elkészíteni az energetikai tanúsítványt.

Energetikai tanúsítványt készítő szakemberünk

x
András

András

Okleveles építészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok kiállítása
Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Az energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány egy magánokirat, amely rendeletben meghatározott módszerrel és tartalommal készül. A dokumentumot csak a Magyar Mérnöki Kamara vagy a Magyar Építész Kamara tagjaként nyilvántartott, "TÉ" jogosultsággal rendelkező szakértő állíthatja ki, az ingatlanban ténylegesen felmért műszaki adatok alapján. Az elkészített energetikai számításokat a szakértő feltölti az Országos Építésügyi Nyilvántartásba (OÉNY »), ahol a szakvélemény egy úgynevezett HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) számot kap. Megrendelése estén Ön is minden szempontból hiteles és szakszerű dokumentumot kap. Dunaújvárosban rövid időn belül felmérésre kerül minden ingatlan, a környező településekre is néhány napon belül kimegyünk. A dokumentum általánosan 2-3 munkanap alatt készül el, amit elküldünk digitálisan és postán (az ár tartalmazza), vagy személyesen átvehető Dunaújvárosban.