Energetikai tanúsítvány - ajánlatunk Törökbálinton

Energetikai dokumentum Törökbálint
HITELES SZAKVÉLEMÉNY
  • 22 000 Ft-tól
  • rendelet szerint elkészítve
  • gyors átfutással

Törökbálinti árlistánk

Társasházi lakás
0-90 m² között
22 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
25 000 Ft
91-120 m² között
27 000 Ft
121-160 m² között
29 000 Ft
Megrendelem

Törökbálinti mérnökeink

x
János

János

Okl. épületgépész-mérnök, a MMK tag szakértő
Energetikai tanúsítvány készítése: Budaörsön és az agglomerációban

Tanúsítási munkákat vállalok adás-vételhez, bérbeadáshoz, használatbavételhez és pályázatokhoz az alábbi településeken: Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Törökbálint, Páty, Telki

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
5500
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-3
munkanap
Felmérés
8-19
óráig
Bezárás
x
Ildikó

Ildikó

Okl. építészmérnök, Energetikai tanúsító szakmérnök
Tanúsítás Budaörsön, Érden, Budakeszin, Biatorbágyon, Törökbálinton

2007-ben szereztem diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki szakán. Már egyetem alatt és utána is tervezőirodáknak dolgoztam, részben távmunkában. Közben családanya lettem. 2012-ben elvégeztem az energetikai tanúsítói szakmérnöki képzést, és elkezdtem ezzel aktívan foglalkozni. Mostanra az anyaság mellett már főleg tanúsítással foglalkozom. Budapest környéki lakosként szívesen vállalok munkát a budai agglomerációban, kiemelten Budakeszin, Budaörsön, de Budapest 12., 2. kerületében is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
3000
energetikai minősítés
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-19
óra között,
hétvégén is
Bezárás

Két munkaórán belül visszaigazoljuk megkeresését, ezt követően mérnökünk telefonon keresi Önt.

Az ingatlan szemléje az előzetesen egyeztetett időpontban történik, és kb. 30 percig tart.

Az energetikai tanúsítványt 2 munkanapon belül küldjük.

A+++ »
A++ »
A+ »
A »
B »
C »
D »
E »
F »
G »
H »
I »

Az energetikai tanúsítványról röviden

Ingatlannal kapcsolatos szerződéskötés esetén Kormányrendeletben meghatározott módon energetikai tanúsítványt kell készíteni, hogy a vevő vagy bérlő tájékozódhasson az ingatlan energiahatékonyságáról. Tekintsen meg egy tanúsítvány mintát »

A 12-féle energiaosztályt láthatja a táblázatban, amelyikre részletesebben kíváncsi, a linkre kattintva elolvashatja az ismertető cikkünket.

Az épületek energetikai tanúsítását előíró 176/2008 Kormányrendelet » szerint nem kötelező tanúsítványt készíttetni az 50 nm alatti, különálló, más épülethez nem csatlakozó házakra, némely ipari épületekre, és más kivételekre, amelyekről a fenti linkre kattintva részletesebben is tájékozódhat. Jelezzük Önnek, ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, még a megrendelés rögzítése előtt.

Tanúsító Központunk mérnökei folyamatosan dolgoznak Törökbálint és térségében rugalmasan és rövid határidővel.

Tervrajz nem szükséges

Minden esetben helyszíni felmérés alapján állítják ki mérnökeink az energetikai tanúsítványt, ennek díja benne van az árban. Önnek nem kell rendelkeznie tervrajzokkal, minden olyan műszaki paramétert megvizsgálunk, amelyek szükségesek a számításokhoz.

Lakhatási engedélyhez

Az energetikai tanúsítványra nem csak eladás vagy bérbeadás esetén van szükség, hanem lakhatási engedély kérelemkor is. Új építésű ingatlan használatbavételi engedélyéhez is készítünk tanúsítványt, árainkat az űrlap segítségével tekintheti meg.

Hitelesen

Garantáljuk, hogy az általunk szabályszerűen elkészített, és hitelesített energetikai tanúsítványt minden hivatalos szerv elfogadja. Az Országos Építésügyi Nyilvántartásban a HET azonosító sorszám » alapján ellenőrizhető a tanúsítvány eredetisége.