Energetikai tanúsítvány tököli ingatlanokra

HÁZAK
90 m² alatt
18 000 Ft
Tanúsítás Tökölön

Tökölön érvényes tanúsítási áraink (az ingatlan alapterülete és jellege alapján)

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 16 000 Ft 16 500 Ft - -
Családi házak 18 000 Ft 18 000 Ft 20 000 Ft 22 000 Ft
1

online vagy telefonon megrendeli

Munkanapokon 8-18 óra között két órán belül garantáltan rögzítjük megrendelését, e-mailben visszaigazoljuk, az elvállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

A helyi szakértő keresi Önt

A lakásához legközelebbi tanúsító partnerünk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudják a helyszíni felmérés időpontját, és a felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül az energetikai tanúsítvány

A szakvélemény rövid, pár munkanapos átfutással készül el, ezt követően a készítő mérnök elküldi e-mailen és természetesen postázza is az Ön belföldi címére.
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

A mérnök, aki személyesen dolgozni fog Önnek

x
Zoltán

Zoltán

Építőmérnök
Magyar Mérnöki Kamara

Szigetszentmiklóson, a Csepel szigeten és a környező településeken napi jelleggel tanúsítok rövid határidővel, pontos munkavégzéssel.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
x
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány
Tanúsítás Szigetszentmiklóson és környékén

Működési területem a 22. kerület 30 km-es körzete, kiemelt mennyiségben tanúsítok Szigetszentmiklós, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti, Taksony településeken.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
350
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
Bezárás

Röviden összefoglaltuk a legfontosabbakat a tanúsítványról

A tanúsítvány egy szakvélemény, amely a 176/2008 Kormányrendelet által meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges korszerűsítésekről, fejlesztésekről.

Minden hiteles szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET számmal » - mely kód alapján az Országos Nyilvántartásban ellenőrizhető.

A tanúsítvány az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes, amennyiben ezen időszak alatt nem végeznek korszerűsítést az ingatlanon.

Az Európai Unió Környezetvédelmi Direktívájának része a tanúsítási rendszer, mely az összes tagállamban kötelező. Az energetikai korszerűsítésekhez, a megújuló energiaforrások használatához támogatásokkal járul hozzá.

Jelenleg (2023) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban tekintheti meg. Az egyes kategóriákra kattintva megnézheti részletes ismertetőinket.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Hasonlítsa össze az energiaosztályokat:


Bármilyen épületre Tökölön és közelében