Energetikai tanúsítvány tököli ingatlanokra

HÁZAK
90 m² alatt
20 000 Ft
Tanúsítás Tökölön

Tökölön érvényes tanúsítási áraink

Adásvételi szerződéshez

Fizetendő végösszegek.

Áraink minden díjtételt (kiszállás, felmérés, mérnöki munkadíj, igény szerinti postázás, általános forgalmi adó) tartalmaznak.

Munkaidőben két órán belül rögzítjük és visszaigazoljuk a megrendelést.

Társasházi lakás
0-50 m² között
17 000 Ft
51-90 m² között
18 000 Ft
Családi ház
0-90 m² között
20 000 Ft
91-120 m² között
21 000 Ft
121-160 m² között
23 000 Ft
161-200 m² között
25 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt
1

Online vagy telefonon megrendeli

Munkanapokon 8-18 óra között két órán belül garantáltan rögzítjük megrendelését, e-mailben visszaigazoljuk, az elvállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

A helyi szakértő keresi Önt

A lakásához legközelebbi tanúsító partnerünk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudják a helyszíni felmérés időpontját, és a felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül az energetikai tanúsítvány

A szakvélemény rövid, pár munkanapos átfutással készül el, ezt követően a készítő mérnök elküldi e-mailen és természetesen postázza is az Ön belföldi címére.

A mérnök, aki személyesen dolgozni fog Önnek

x
Zoltán

Zoltán

Építőmérnök
Magyar Mérnöki Kamara

Szigetszentmiklóson, a Csepel szigeten és a környező településeken napi jelleggel tanúsítok rövid határidővel, pontos munkavégzéssel.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
x
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány
Tanúsítás Szigetszentmiklóson és környékén

Működési területem a 22. kerület 30 km-es körzete, kiemelt mennyiségben tanúsítok Szigetszentmiklós, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti, Taksony településeken.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
350
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
Bezárás

Röviden összefoglaltuk a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely a 176/2008 Kormányrendelet által meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges korszerűsítésekről, fejlesztésekről.

Minden hiteles szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET számmal » - mely kód alapján az Országos Nyilvántartásban ellenőrizhető.

Az energetikai tanúsítvány az elkészítés dátumától számítva 5 évig érvényes, amennyiben ezen időszak alatt nem végeznek korszerűsítést az ingatlanon.

Az Európai Unió Környezetvédelmi Direktívájának része a tanúsítási rendszer, mely az összes tagállamban kötelező. Az energetikai korszerűsítésekhez, a megújuló energiaforrások használatához támogatásokkal járul hozzá.

Jelenleg (2023) 12-féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban tekintheti meg. Az egyes kategóriákra kattintva megnézheti részletes ismertetőinket.

A+++ A++ A+ A B C D E F G H I

Hasonlítsa össze az energiaosztályokat:


Bármilyen épületre Tökölön és közelében