Energiatanúsítvány - Tiszakécske

HÁZAK
90 m² alatt
32 200 Ft
Tanúsítás Tiszakécskén

Tiszakécskén érvényes tanúsítási áraink, az ingatlan jellege és alapterülete szerint

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 29 200 Ft 29 200 Ft - -
Családi házak 31 200 Ft 32 200 Ft 34 200 Ft 35 200 Ft
1

online vagy telefonon megrendeli

Munkanapokon 8 és 19 óra között két órán belül garantáltan rögzítjük megrendelését, e-mailben visszaigazoljuk, az elvállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

A helyi tanúsító keresi Önt

A lakásához legközelebbi mérnök partnerünk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudják a szemle időpontját, és a felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül az energetikai tanúsítvány

Az energiatanúsítvány rövid, pár munkanapos átfutással készül el, ezt követően a készítő mérnök elküldi e-mailen és természetesen postázza is az Ön belföldi címére.
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

A mérnök, aki dolgozni fog Önnek

x
Gábor

Gábor

Okleveles gépészmérnök, MMK tanúsító
Kecskeméten és közelében

Okleveles gépészmérnök vagyok, a Magyar Mérnöki Kamara tagja. Energetikai tanúsítások készítését vállalom bármilyen ingatlanra.

¤Kecskeméten élek és praktizálok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
800
munka
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
15-19h
és szombaton de.
Bezárás

Összefoglaltuk röviden a tudnivalókat a tanúsítványról

A tanúsítvány egy szakvélemény, amely Kormányrendeletben  » meghatározott módon dokumentálja az építmény energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen az észszerű fejlesztésekről, korszerűsítésekről.

Az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes a tanúsítvány, amennyiben nem alakítják át az épületet avagy a jogszabály nem változik ezen időszak alatt.

Minden hiteles dokumentumnak rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) kódszámmal - ez a szám a szakvélemény első oldalán található.

Jelenleg (2022) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, az egyes kategóriákra kattintva elérheti részletes ismertetőinket. Hasznos tudnivaló, hogy 2016 előtt tízosztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban. A 2015 december végéig készült tanúsítványokat egy pótlap segítségével át lehet soroltatni az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Tiszakécskén és környékén bármilyen épületre