Energetikai tanúsítvány - helyi ajánlatunk Tárnokon

Tanúsítvány késztés Tárnokon
  • hiteles szakvélemény
  • közvetlenül a legközelebbi mérnöktől
  • akár 12 000 Ft-tól induló díjon

Ezeken a díjakon rendelhet Tárnokon

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 13 000 Ft 14 000 Ft - -
Családi házak 16 000 Ft 16 000 Ft 18 000 Ft 20 000 Ft
Megrendelő űrlap
Kérjük, adja meg az alábbi adatokat!

Itt kaphat egyedi árat a tanúsításra

Az Ön ingatlanjára szabott egyedi árat azonnal megtekintheti az irányítószám megadásával, az alábbiakban.

Aki a tanúsítást végzi Tárnokon és környékén

x
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány
Szolgáltatás Érden és környékén

A 22. kerületből járok ki Érd, Tárnok, Százhalombatta térségébe a tanúsítási munkákat végezni.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
350
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
Bezárás
x
Beáta

Beáta

Okleveles építőmérnök - BME
Tanúsítás Érden

A lakó-, kereskedelmi, oktatási- és ipari épületek szakértését immár 10 éve végzem. Rendszeresen dolgozom energiahatékonysági pályázatokhoz is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1700
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
2-3
munkanap
Felmérés
8-20
óráig
akár hétvégén is
Bezárás

Hitelesített energiatanúsítványt kap kézhez

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amelynek célja, hogy pontosan és közérthető módon mutassa meg az ingatlan energiahatékonyságát. Az okirat rendelkezik egy ún. HET számmal (Hiteles Energetikai Tanúsítvány sorszám), ezt a szakvélemény első oldalán találja, más fontos adatokkal együtt. Ha részletesebben is érdeklődik a dokumentum iránt, nézzen meg egy tanúsítvány mintát »

Magyarországon jelenleg 12 féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban láthatja. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertetőt is írtunk, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amely felkeltette az érdeklődését!

A vonatkozó jogszabály » alapján nem szükséges tanúsítvány 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, üdülőkre és egyéb kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, a megrendelés rögzítése előtt jelezzük Önnek.

Az Országos Tanúsító Központ mérnökei bármilyen típusú ingatlan tanúsítását el tudják vállalni Tárnokon, legyen szó lakó-, kereskedelmi-, vagy ipari épületről.

1

Megrendelés

Megrendelését munkanapokon 8 - 19 óra között tudjuk rögzíteni, és a kirendelt szakértő jelentkezik Önnél a szemle időpontjának megbeszélésére.

munkanapon 2 órán belül
2

Az ingatlan felmérése

A helyszíni műszaki szemle körülbelül 20-30 percig tart. Alaprajzok nem szükségesek, csak a szabad bejárást kell biztosítani.

20-30 perc
3

A tanúsítvány elkészülése

Az energiatanúsítvány néhány munkanapon belül készül el, a pontos határidőt a felmérést végző szakértővel tudják egyeztetni.

1-2 munkanap

Országosan dolgozunk

Korszerűsíteni szeretne?

Amennyiben energetikai korszerűsítést szeretne ingatlanján végezni, érdemes pályáznia állami támogatásra. A pályázati anyag benyújtásához energetikai tanúsítványokra is szüksége lesz. Itt kérhet árajánlatot » Tájékozódjon a kamatmentes hitelprogramról » is.

A hasznos alapterületről

Ingatlan vásárlás esetén, igen fontos megismernünk a lakás tényleges méreteit. Néhány négyzetméternyi különbség is milliós összeg lehet a vételi árban, így érdekünk, hogy az áralkut a valóságos méretek alapján kössük meg. Írásunkat megtekintheti itt »

10 év érvényesség

Az energetikai tanúsítvány korlátlanul felhasználható, akár többször is, a 10 éves érvényességi időn belül. A dokumentum az adott helyrajzi számú ingatlanra készül, így tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. További részletek a ismertetőnkben »