Energetikai tanúsítvány - helyi ajánlatunk Tárnokon

Tanúsítvány készítés Tárnokon
  • hiteles szakvélemény
  • közvetlenül a legközelebbi mérnöktől
  • akár 16 000 Ft-tól induló díjon

Ezeken a díjakon rendelhet Tárnokon

Garantált árak

Bruttó fizetendő végösszegek Tárnokon.

Eladáshoz és bérbeadáshoz.

Mindent tartalmaznak: a kiszállás, felmérés, elkészítés, adók.

Az ingatlanra szabott árat azonnal láthatja az alábbi űrlapra lépve.

Társasházi lakás
0-50 m² között
16 000 Ft
51-90 m² között
17 000 Ft
Családi ház
0-90 m² között
21 000 Ft
91-120 m² között
22 000 Ft
121-160 m² között
24 000 Ft
161-200 m² között
26 000 Ft
Megrendelem

Aki a tanúsítást végzi Tárnokon és környékén

x
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány
Szolgáltatás Érden és környékén

A 22. kerületből járok ki Érd, Tárnok, Százhalombatta térségébe a tanúsítási munkákat végezni.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
350
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
Bezárás
x
Beáta

Beáta

Okleveles építőmérnök - BME
Tanúsítás Érden

A lakó-, kereskedelmi, oktatási- és ipari épületek szakértését immár 10 éve végzem. Rendszeresen dolgozom energiahatékonysági pályázatokhoz is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1700
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
2-3
munkanap
Felmérés
8-20
óráig
akár hétvégén is
Bezárás

Hitelesített energiatanúsítványt kap kézhez

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amelynek célja, hogy pontosan és közérthető módon mutassa meg az ingatlan energiahatékonyságát. Az okirat rendelkezik egy ún. HET számmal (Hiteles Energetikai Tanúsítvány sorszám), ezt a szakvélemény első oldalán találja, más fontos adatokkal együtt. Ha részletesebben is érdeklődik a dokumentum iránt, nézzen meg egy tanúsítvány mintát »

Magyarországon jelenleg 12-féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban láthatja. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertetőt is írtunk, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amely felkeltette az érdeklődését!

A vonatkozó jogszabály » alapján nem szükséges tanúsítvány 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, üdülőkre és egyéb kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, a megrendelés rögzítése előtt jelezzük Önnek.

Az Országos Tanúsító Központ mérnökei bármilyen típusú ingatlan tanúsítását el tudják vállalni Tárnokon, legyen szó lakó-, kereskedelmi-, vagy ipari épületről.

1

Megrendelés

Megrendelését munkanapokon 8 - 19 óra között tudjuk rögzíteni, és a kirendelt szakértő jelentkezik Önnél a szemle időpontjának megbeszélésére.

munkanapon 2 órán belül
2

Az ingatlan felmérése

A helyszíni műszaki szemle körülbelül 20-30 percig tart. Alaprajzok nem szükségesek, csak a szabad bejárást kell biztosítani.

20-30 perc
3

A tanúsítvány elkészülése

Az energiatanúsítvány néhány munkanapon belül készül el, a pontos határidőt a felmérést végző szakértővel tudják egyeztetni.

1-2 munkanap

Országosan dolgozunk

HET számmal

Az energetikai tanúsítvány minden esetben tartalmazza az úgynevezett HET számot, amely a dokumentum egyedi sorszáma. Ez az azonosító garantálja a hitelességet, és biztosítja, hogy az energetikai tanúsítvány megtalálható az Országos Építésügyi Nyilvántartás adatbázisában.

5 évig érvényes

A tanúsítvány korlátlanul felhasználható, akár többször is, a 5 éves érvényességi időn belül. A dokumentum az adott helyrajzi számú ingatlanra készül, így tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. További részletek a 176/2008 Kormányrendeletben.

Fix árakkal dolgozunk

Az adásvételhez illetve bérbeadáshoz szükséges hiteles energetikai tanúsítványt Tárnokon a fenti árlista szerint készítjük. A mérnöki díj minden tételt tartalmaz (kiszállás, felmérés, munkadíjak, hitelesítés, nyomtatás, postázás).