Helyi energetikai tanúsítvány ajánlatunk: Szigethalom

SZEREZZEN
TANÚSÍTVÁNYT
HÁZÁRA
Energiatanúsítvány Szigethalom

Szigethalom

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 16 000 Ft 17 000 Ft - -
Családi házak 20 000 Ft 20 000 Ft 21 000 Ft 22 000 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Bemutatjuk legközelebbi mérnök partnerünket

x
Zoltán

Zoltán

Építőmérnök
Magyar Mérnöki Kamara

Szigetszentmiklóson, a Csepel szigeten és a környező településeken napi jelleggel tanúsítok rövid határidővel, pontos munkavégzéssel.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
x
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány
Tanúsítás Szigetszentmiklóson és környékén

Működési területem a 22. kerület 30 km-es körzete, kiemelt mennyiségben tanúsítok Szigetszentmiklós, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti, Taksony településeken.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
350
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
Bezárás

Fogadjuk megrendelését.

A kirendelt mérnök felméri az épületet.

Az elkészült tanúsítványt határidőre kézhez kapja.

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány bemutatása pár percben

Az energetikai tanúsítvány jogszabályban meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A mérnöki számítások alapján 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok. Általános esetben a kiállítástól számítva 10 évig érvényes a dokumentum.

A leggyakoribb esetek, amikor kötelező a tanúsítás: bérbeadás, eladás, használatbavétel, pályázat. Ugyanakkor NEM kell a tanúsítvány üdülőkre, 50 m²-nél kisebb alapterületű különálló családi házakra. Ha esetleg az Ön ingatlanja is ezekbe az esetekbe sorolható, jelezni fogjuk, még a munka felvétele előtt.

Hiteles, HET számmal

Garantáljuk, hogy a kiállított energiatanúsítványt mindenhol és mindenki elfogadja. A dokumentum rendelkezik egy ún. HET számmal », amely egy egyedi azonosító szám, és az ügyvédnek van rá szüksége. A szám alapján Ön is egyszerűen ellenőrizni tudja a tanúsító személyét és a szakvélemény hitelességét.

Felmérés alapján

Az energetikai tanúsítványt mindig helyszíni felmérés alapján készítjük, ennek időtartama körülbelül 30 perc. A szemle során dokumentálni kell az épület főbb műszaki adatait, épületszerkezeteit. Tervrajzokra nincs szükségünk a munkához, a felmérési díj be van építve a feltüntetett árakba.

Bármilyen ingatlanra

Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Szigethalmon, és bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni. Tapasztalt partnereink rendszeresen tanúsítanak kereskedelmi-, ipari-, mezőgazdasági rendeltetésű ingatlanokat is.

Energetikai pályázathoz is rendszeresen dolgozunk

Lakossági beruházóknak többféle támogatási program is futott a közelmúltban. Ha állami támogatást szeretne igénybe venni energetikai korszerűsítésre, kérjen tőlünk ajánlatot, és elküldjük Önnek szolgáltatási ismertetőnket. Pályázatokhoz mellékletként be kell adnia energetikai tanúsítványokat (két darabot), az épület jelenlegi és tervezett állapotára vonatkozóan. Ha esetleg 100%-ban mentesülni szeretne az adminisztrációs terhek alól, pályázatírásra is tudunk Önnek megbízható vállalkozót közvetíteni.