Energiatanúsítvány szentgotthárdi ingatlanokra

HÁZAK
90 m² alatt
25 200 Ft
Tanúsítvány készítés Szentgotthárdon

A szentgotthárdi árlistánk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 21 200 Ft 23 200 Ft - -
Családi házak 25 200 Ft 25 200 Ft 27 200 Ft 28 200 Ft
Személyes árajánlat azonnal
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Helyi tanúsító megy Önhöz

x
Zsolt

Zsolt

Gépészmérnök, Létesítményenergetikai szakmérnök
Tanúsítvány készítés Zala és Vas megyében

2002-ben végeztem a Veszprémi Egyetem Anyagmérnök, valamint Gépészmérnök szakán. 2005-től foglalkozom épületenergetikával. Tanúsítást Zala megye teljes területén, valamint Szentgotthárd, Körmend, Vasvár 20 km-es körzetében vállalok 1-3 napos határidővel.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
500
tanúsítvány
Elkészítési idő
24-72
óra
Felmérés
15
óra után
Bezárás

Miről szól az energiatanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, mely dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. Csak "TÉ" jelű, kamarai jogosultsággal rendelkező mérnök állíthatja ki, a helyszíni szemle alapján. A kiszállás és felmérés benne van a díjban, tervrajzokat sem kell biztosítania a munkához.

A dokumentum rendelkezik egy egyedi HET azonosító » sorszámmal - ezt a számot kell feltüntetni az adásvételi szerződésben. Ha az épületen nem végeznek átalakítást, akkor 10 évig használható fel a szakvélemény.

Az épületek energetikai tanúsítására vonatkozó 176/2008-as Kormányrendelet  » alapján nem szükséges tanúsítvány többek között: az 50 nm-nél kisebb alapterületű, különálló lakóházakra, illetve a nyaralókra. A hivatkozott oldalon megtekintheti a kivételezett esetek listáját.

A tanúsítási rendszerben tizenkét-féle kategóriába sorolhatók az ingatlanok, melyeket az alábbiakban nézhet meg. A különböző energiaosztályokhoz tartozó részletes ismertetőinket rákattintással érheti el. Érdekes tudnivaló, hogy 2016. január 01-től a szabályok szigorodása miatt változott a besorolási skála.

                       
AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Itt hasonlíthat össze ingatlanokat:


1

Rendelés leadása

Megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között e-mailben visszaigazoljuk, ezt követően a helyi mérnök telefonál Önnek, hogy időpontot egyeztessenek a felméréshez.
2

Szemle

A helyszíni felmérés kb. 30 percet vesz igénybe, szabad bejárást kell biztosítani az épület összes helyiségébe.
3

Az elkészült tanúsítvány

A tanúsító pár munkanapos átfutással készíti el a szakvéleményt, majd postázza Önnek, vagy személyesen is átveheti Szentgotthárdon.

Szentgotthárdon és körzetében