Energetikai tanúsítvány- ajánlatunk Sárospatakon

Energetikai tanúsítvány minta kép
HELYI SZOLGÁLTATÁSUNK
  • hiteles energetikai tanúsítvány
  • helyszíni kiszállással, felméréssel
  • e-mailben visszaigazolt áron

Díjtáblázatunk Sárospatakon

A garantált sárospataki árak, tartalmazzák a helyszíni felmérés és elkészítés minden felmerülő költségét.

A díjak tartalmazzák a kiszállás, felmérés, elkészítés minden felmerülő költségét.

Hiteles energetikai tanúsítványt kap.

Lakás, lakóház
0-90 m² között
28 000 Ft
91-120 m² között
29 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
161-200 m² között
31 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Aki a tanúsítványt készíti Önnek

x
András

András

Okleveles építészmérnök - BME
Energetikai tanúsítványok kiállítása

A Magyar Mérnöki Kamara tagja vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Összefoglaló az energiatanúsítványról röviden

Az Európai Unió környezetvédelmi direktívájának részeként az energiatanúsítvány elkészítése kötelező ingatlan eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázaton való részvétel esetén. A dokumentum rendelkezik egy úgy nevezett HET számmal », amely a szakvélemény első oldalán található. Az Országos Építésügyi Nyilvántartásban » így számon tartott tanúsítványok hitelesek és bármikor ellenőrizhetőek.

Az ingatlanok 12 különböző energetikai osztályba sorolhatók, ahogy a mellékelt táblázatban is látható. Részletesebb ismertetőinkhez kattintson a táblázatban lévő energiaosztály linkjére!

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008 Kormányrendelet » alapján nem muszáj tanúsítványt készíttetni 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, nyaralókra és más kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon tájékozódhat részletesebben. Amennyiben ingatlanja a kivételek közé tartozik, a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk Önnek.

Az Országos Tanúsító Központ mérnök szakértői bármilyen típusú ingatlan tanúsítványát el tudják készíteni Sárospatakon, legyen szó akár kereskedelmi-, ipari-, vagy mezőgazdasági épületről.

1

Megrendelés

Rendelését munkanapokon 8 - 19 óra között tudjuk rögzíteni, és a kirendelt partnerünk jelentkezik Önnél a szemle időpontjának megbeszélésére.

munkanapon 2 órán belül
2

Az épület felmérése

A helyszíni szemle körülbelül 20-30 percig tart. Tervrajzokra nincs szükség hozzá, csak a szabad bejárást kell biztosítani.

20-30 perc
3

A tanúsítvány elkészülése

Az energetikai tanúsítvány néhány munkanapos átfutással készül el, a pontos határidőt a felmérést végző szakértővel tudják megbeszélni.

1-2 munkanap

Így dolgozunk

HET számmal

Az energetikai tanúsítvány minden esetben tartalmazza az úgynevezett HET számot, amely a dokumentum egyedi sorszáma. Ez az azonosító garantálja a hitelességet, és biztosítja, hogy az energetikai tanúsítvány megtalálható az Országos Építésügyi Nyilvántartás adatbázisában.

5 évig érvényes

A tanúsítvány korlátlanul felhasználható, akár többször is, az 5 éves érvényességi időn belül. A dokumentum az adott helyrajzi számú ingatlanra készül, így tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. További részletek a 176/2008 Kormányrendeletben.

Fix áron

Az adásvételhez illetve bérbeadáshoz szükséges hiteles energetikai tanúsítványt Sárospatakon a fenti árlista szerint készítjük. A mérnöki díj minden tételt tartalmaz (kiszállás, felmérés, munkadíjak, hitelesítés, nyomtatás, postázás).