Energetikai tanúsítvány - helyi ajánlatunk Sarkadon

HÁZAK
90 m² alatt
35 200 Ft
Tanúsítás Sarkadon

Ezeken az árakon rendelhet Sarkadon

Szolgáltatásunk adásvételhez

A táblázat a Sarkadon érvényes árlistánkat tartalmazza. Fizetendő végösszegek.

A díjak magukban foglalják a tanúsítás minden felmerülő költségét (kiszállás, felmérés, elkészítés).

Társasházi lakás
0-90 m² között
30 200 Ft
Lakóház
0-90 m² között
35 200 Ft
91-120 m² között
35 200 Ft
121-160 m² között
35 200 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Helyi mérnök készíti a tanúsítványt

x
Sándor

Sándor

Gépészmérnök, Energetikai tanúsító
Szolgáltatás Békéscsabán és Békés megyében

A Debreceni Műszaki Egyetemen végeztem, Gépészmérnök szakon. Az energetikai tanúsítás bevezetésének kezdetétől készítek tanúsítványokat, de mellette számos energetikai auditot végeztem, valamint műszaki ellenőrzésekben is aktív vagyok. A jelentős szakmai tapasztalat garancia a jó minőségű, korrekt munkavégzésre. A nagyobb hatékonyság érdekében teamben dolgozunk.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
7000
szakvélemény
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-19
óráig
rugalmasan
Bezárás

Miért készül az energetikai tanúsítvány?

A tanúsítvány megmutatja az ingatlan energiahatékonysági paramétereit, és így adásvételi, ill. bérbeadási szerződés esetén közérthetően tájékoztatja a szerződő feleket. Csak a "TÉ" jelű jogosultsággal rendelkező mérnök állíthatja ki, aki a Magyar Építész Kamara vagy a Magyar Mérnöki Kamara tagja. A kiszállás és felmérés benne van a díjban, alaprajzokat sem kell biztosítania a munkához.

A szakvélemény első lapján található a HET azonosító sorszám. Ha az ingatlanon nem végeznek korszerűsítést, akkor 5 évig érvényes a szakvélemény.

Az épületek energetikai tanúsítására vonatkozó Kormányrendelet  » alapján nem kell tanúsítványt készíttetni például az 50 nm-nél kisebb alapterületű, más épülethez nem csatlakozó lakóházakra, illetve az üdülőkre. Hivatkozott ismertetőnkben átnézheti a kivételezett épülettípusok listáját.

Az energetikai tanúsítási rendszerben 12-féle minősítést kaphatnak az ingatlanok, ezeket a lenti táblázat mutatja. Az Önt érdeklő energetikai osztályzatra kattintva elérheti részletes ismertetőnket. Érdekes tudnivaló lehet, hogy 2023-ig enyhébb szigorúságú volt a minősítési skála (AA++ és JJ között), de a régi energetikai besorolások ma már nincsenek használatban.

                       
A+++ A++ A+ A B C D E F G H I
1

Megrendelés

Rendelését munkanapokon 08 és 18 óra között e-mailben visszaigazoljuk, amit követően a kirendelt mérnök telefonál Önnek, hogy időpontot egyeztessenek a felméréshez.
2

Felmérés

A helyszíni műszaki felmérés körülbelül fél óráig tart. Az Ön feladata, hogy biztosítsa a bejutást az épület összes helyiségébe.
3

Kézhezvétel

Az energetikai tanúsítvány pár munkanapos átfutással készül el, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek, vagy személyesen átvehető előzetes egyeztetéssel.

Sarkadon és környékén