Energetikai tanúsítvány Sárbogárdon

Energetikai tanúsítványt rendelhet, tekintse meg helyi ajánlatunkat!

CSALÁDI
HÁZAK
26 000 Ft-tól
Energetikai tanúsítványok Sárbogárdon található ingatlanokra

Sárbogárdi energiatanúsítvány ártáblázatunk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 22 000 Ft 23 000 Ft - -
Családi házak 26 000 Ft 26 000 Ft 27 000 Ft 28 000 Ft

Ártáblázatunk Sárbogárdon érvényes.

Fizetésre lehetőség van átutalással (az e-mailben küldött díjbekérő alapján) és készpénzben (a felméréskor vagy utólag a tanúsítvány személyes átvételekor).

Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

A tanúsítvány célja

A tanúsítvány célja, hogy szakszerűen informálja a szerződő feleket az ingatlan energiahatékonyságáról. Jogszabályi előírás szerint kötelező az energetikai minősítés ingatlanok eladása vagy bérbe adása esetén, és a tulajdonos feladata biztosítani, hogy a szakvélemény elkészüljön, legkésőbb a szerződés megkötéséig. A dokumentum eredményeinek segítségével még a szerződés aláírása előtt mindenki megismerheti az épület várható energiafogyasztását, és ezzel összefüggésben a várható üzemeltetési költségeit. Ha további információkat szeretne kapni a témáról, nézze meg weboldalunk többi részét, vagy hívjon minket!

Az érvényes energetikai osztályok

A mellékelt ábrán megtekintheti a jelenleg érvényben lévő energetikai osztályokat.

Energetikai tanúsítás szolgáltatásunk

Energetikai tanúsítás szolgáltatásunk egész Fejér megyére kiterjed. Amennyiben nem Sárbogárdról érdeklődik, az oldal alján lévő árajánlatkérő kalkulátor segítségével tudhatja meg a kiszállási díjjal növelt szolgáltatási árainkat, az irányítószám alapján. A díjakat garantáljuk, a számlán a tőlünk kapott végösszeg fog szerepelni, rejtett költséget nem számol fel a tanúsító.

Az energetikai tanúsítvány kiállításához minden esetben kell helyszíni szemlét tartanunk, ezt jogszabály írja elő. A fizetendő díj ezt a munkarészt is tartalmazza. A felméréshez Öntől csak a helyrajzi számra lesz szükség, tervrajzok megléte nem feltétel, mérnök partnerünk minden szükséges műszaki paramétert rögzít a helyszínen.

A felmérést követően az energetikai tanúsítvány elkészítése általában 2 munkanap, de ha a munkák beosztása lehetővé teszi, akár már másnap is elkészülhet a szakvélemény (természetesen ilyenkor a rövidebb határidő nem feláras). A személyes átvételt közvetlenül a tanúsítóval tudja majd egyeztetni.

1

Rögzítjük rendelését

E-mailben munkanapokon két órán belül visszaigazoljuk megrendelését, ezt követően a mérnök partnerünk hívja Önt a szemle időpontjának egyeztetésére.

2

A helyszíni bejárás

A tanúsító felméri a helyszínt - ez körülbelül fél órás időtartamú.

3

A dokumentumot elkészíti

A szakvélemény kb. 2 napos átfutással készül el, a tanúsítványt személyesen átveheti a mérnökkel egyeztetve, de egy belföldi címre el is postázzuk (ennek díja benne van az árban).

A tanúsítást a legközelebbi mérnök partnerünk végzi

x
András

András

Okleveles építészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok kiállítása
Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás
Egész Fejér megyében azonnali ajánlatot kaphat: