Energetikai tanúsítvány - Sajószentpéter

Energetikai tanúsítvány Sajószentpéteren és közelében
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉS
  • a legközelebbi mérnök által
  • helyszíni felmérés alapján
  • garantált áron és határidővel

Sajószentpéteri ártáblázatunk

Adásvételhez és bérbeadáshoz

A Sajószentpéteren érvényes árak, amelyek az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek.

Hiteles energetikai tanúsítványt kap, amely HET számmal rendelkezik.

Társasházi lakások
0-90 m² között
20 000 Ft
Családi házak
0-90 m² között
24 000 Ft
91-120 m² között
25 000 Ft
121-160 m² között
27 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Sajószentpéteren és közelében dolgozó mérnök partnereink

x
Mónika

Mónika

Építőgépész mérnök
Szakvéleményezés Egerben, Miskolcon és körzetükben

Bemutatkozás

1981-ben végeztem a debreceni Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán, építőgépész szakon. 30 évet az építőiparban a kivitelezésben dolgoztam különböző műszaki beosztásokban - előkészítő, projekt manager, irodavezető. 2011-ben elvégeztem az energetikai tanúsításhoz szükséges tanfolyamot és a Magyar Mérnök Kamara előtt sikeres vizsgát tettem. Azóta is folyamatosan készítem a tanúsítványokat, évente körülbelül 200 darabot. A jogosultságom TÉ jelű, a Borsod Megyei Építész Kamarának tagja vagyok. Mind a felméréseket mind az irodai feldolgozást rugalmas időbeosztással végzem, szükség szerint akár az esti órákban, illetve hétvégén is. A felmérés egy átlagos ház esetében egy órát vesz igénybe, majd a mérnöki számítás további fél napot. Megrendeléstől számítva két nap alatt bármilyen lakóingatlan tanúsítását el tudom végezni.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1200
felett
Elkészítési idő
2
nap
Felmérés
8-20
óráig
Bezárás
x
András

András

Okleveles építőmérnök - BME
Elkészítem ingatlanja tanúsítványát Miskolc és Kazincbarcika 60 km-es körzetében

Diplomámat 1967-ben szereztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, jelenleg elsődlegesen lakások és lakóépületek hőenergetikai tanúsításának elkészítésével foglalkozom, akár rövid határidővel is.

Igény szerint uniós finanszírozású pályázatokhoz kapcsolódó szakértői munkát is végzek.

A Magyar Mérnöki Kamara tagja vagyok, jogosultságom típusa "TÉ"

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2000
db
Elkészítési idő
24-48
óra alatt
Felmérés
8-19
óráig
Bezárás

Online megrendelését munkaidőben két órán belül visszaigazoljuk, amit követően már a helyi tanúsító tartja Önnel a kapcsolatot.

Az épület helyszíni felmérése az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban történik, ennek időtartama körülbelül fél óra.

Az egyeztetett határidőre elkészült energetikai tanúsítványt a mérnök elküldi Önnek postán, vagy személyesen átvehető tőle.

Az energetikai tanúsítvány pár perces bemutatása

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány kormányrendelet alapján készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A mérnöki számítások alapján 12-féle energiahatékonysági osztályba sorolhatók az ingatlanok, a legmagasabb szint az A+++, a leggyengébb a I. A szakvélemény jobb felső sarkában találja a HET számot », amely ellenőrizhetővé és visszakereshetővé teszi a dokumentumot.

Önnek az alábbi esetekben kell rendelkeznie az energetikai tanúsítvánnyal: eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázat. A tanúsítványt általános esetben a tulajdonos fizeti », erről részleteket a hivatkozásra kattintva tudhat meg. Fontos tudnia, hogy az 50 m² alatti különálló családi házakra, és egyéb kivételezett épületekre nem kötelező a tanúsítás. Ügyfélszolgálatunk mindenképp jelzi, ha esetleg az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik. Helyi szakember partnereink bármilyen ingatlan tanúsítását el tudják végezni, legyen az Sajószentpéteren vagy más közeli településen.

Mindenhol elfogadják

Garantáljuk, hogy a kiállított energiatanúsítványt mindenhol elfogadják, mivel teljesen hiteles, és a magyar jogszabályok szerint készül. Az egyedi HET sorszám segítségével Ön is ellenőrizheti » a minősítés eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

Felméréssel készül

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján lehet szabályszerűen kiállítani, ez nálunk mindig része a munkának. A szemle megközelítőleg félórás, és az Önnel előzetesen egyeztetett időpontban történik.

Pályázathoz is dolgozunk

Ha uniós finanszírozású energetikai korszerűsítési pályázaton szeretne támogatáshoz jutni, szüksége lesz energetikai tanúsítványokra. Egyedi árajánlatot néhány órán belül küldünk Önnek, amelyben részletes tájékoztatást adunk az aktuális pályázat tudnivalóiról.