Energetikai tanúsítás Püspökladányban és térségében

Tanúsítvány készítés Püspökladányban
  • hiteles energiatanúsítvány
  • közvetlenül a legközelebbi mérnök által
  • már 28 000 Ft-tól

Díjtáblázatunk Püspökladányban

Adásvételhez és bérbeadáshoz

Garantált püspökladányi árak, melyek tartalmazzák a kiszállás, felmérés, elkészítés minden felmerülő díját.

Hiteles energetikai tanúsítványt kap, amely HET számmal rendelkezik.

Lakás, lakóház
0-90 m² között
30 000 Ft
91-120 m² között
31 000 Ft
121-160 m² között
32 000 Ft
161-200 m² között
34 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Aki tanúsítani fog Önnél

x
Péter

Péter

Építészmérnök, Okleveles Létesítménymérnök, MMK tag
Tanúsítás egész Hajdú-Bihar megyében

Üdvözlöm!

Építészmérnök, épületenergetikai tanúsító vagyok. Első diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Már több mint 6 éve készítek hiteles energetikai tanúsítványokat Debrecen és környékén.

Helyszíni felmérést hétköznap 20.00-ig végzek, de hétvégi szemle is felár nélkül egyeztethető.

A tanúsítvány kiállítása a helyszíni felméréstől számított 1-2 napon belül lehetséges.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
szakvélemény
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20
óráig,
hétvégén is
Bezárás

Összefoglaló az energetikai tanúsítványról

Az Európai Unió környezetvédelmi direktívájának részeként energetikai tanúsítvány készítése kötelező ingatlan eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázaton való részvétel esetén. A dokumentum rendelkezik egy úgy nevezett HET számmal », amely a szakvélemény első oldalán, a jobb felső sarokban található. Az Országos Építésügyi Nyilvántartásban » ily módon számon tartott tanúsítványok hitelesek és bármikor ellenőrizhetőek.

Az épületek 12 különböző energiaosztályba sorolhatóak, ahogy a mellékelt táblázat is mutatja. Részletes ismertetőinkhez kattintson a táblázatban lévő energiaosztály linkjére!

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008 Kormányrendelet » alapján nem kötelező energiatanúsítványt készíttetni 50 nm-nél kisebb, különálló családi házakra, nyaralókra és más kivételes esetekben, ezekről a hivatkozott oldalon tájékozódhat részletesebben. Amennyiben az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk Önnek.

Az Országos Tanúsító Központ mérnök szakértői bármilyen típusú ingatlan energetikai tanúsítványát el tudják készíteni Püspökladányban, legyen szó lakó-, kereskedelmi-, ipari-, vagy gazdasági épületről.

1

Rendelés

Megrendelését munkanapokon 08 és 18 óra között tudjuk rögzíteni. Majd a kirendelt mérnök partnerünk keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetésére.

két óra
2

Szemle

A műszaki felmérés körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Alaprajzokra nincs szükségünk, csak a helyszín szabad bejárását kell biztosítani.

kb. 30 perc
3

Elkészült tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány néhány munkanapon belül készül el, a határidőt a tanúsító mérnök garantáltan betartja.

2 munkanap

Így dolgozunk Püspökladányban

HET számmal

Az energetikai tanúsítvány minden esetben tartalmazza az úgynevezett HET számot, amely a dokumentum egyedi sorszáma. Ez az azonosító garantálja a hitelességet, és biztosítja, hogy az energetikai tanúsítvány megtalálható az Országos Építésügyi Nyilvántartás adatbázisában.

5 évig érvényes

A tanúsítvány korlátlanul felhasználható, akár többször is, a 5 éves érvényességi időn belül. A dokumentum az adott helyrajzi számú ingatlanra készül, így tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. További részletek a 176/2008 Kormányrendeletben.

Fix árakkal dolgozunk

Az adásvételhez illetve bérbeadáshoz szükséges hiteles energetikai tanúsítványt Püspökladányban a fenti árlista szerint készítjük. A mérnöki díj minden tételt tartalmaz (kiszállás, felmérés, munkadíjak, hitelesítés, nyomtatás, postázás).

Itt kaphat egyedi árat az energetikai tanúsítványra

Ingatlanjára szabott egyedi árajánlatunkat azonnal megnézheti az irányítószám megadásával, az alábbiakban.