Energetikai tanúsítás Püspökladányban és térségében

Tanúsítvány készítés Püspökladányban
  • hiteles energiatanúsítvány
  • közvetlenül a legközelebbi mérnök által
  • már 28 000 Ft-tól

Díjtáblázatunk Püspökladányban

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 28 000 Ft 28 000 Ft - -
Családi házak 28 000 Ft 28 000 Ft 30 000 Ft 32 000 Ft
Megrendelő űrlap
Kérjük, adja meg az alábbi adatokat!

Itt kaphat egyedi árat a tanúsítványra

Ingatlanjára szabott egyedi árajánlatunkat azonnal megnézheti az irányítószám megadásával, az alábbiakban.

Aki tanúsítani fog Önnél

x
Péter

Péter

Építészmérnök, Okleveles Létesítménymérnök, MMK tag
Tanúsítás egész Hajdú-Bihar megyében

Üdvözlöm!

Építészmérnök, épületenergetikai tanúsító vagyok. Első diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Már több mint 6 éve készítek hiteles energetikai tanúsítványokat Debrecen és környékén.

Helyszíni felmérést hétköznap 20.00-ig végzek, de hétvégi szemle is felár nélkül egyeztethető.

A tanúsítvány kiállítása a helyszíni felméréstől számított 1-2 napon belül lehetséges.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
szakvélemény
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20
óráig,
hétvégén is
Bezárás

Összefoglaló a tanúsítványról

Az Európai Unió környezetvédelmi direktívájának részeként energetikai tanúsítvány készítése kötelező ingatlan eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázaton való részvétel esetén. A dokumentum rendelkezik egy úgy nevezett HET számmal », amely a szakvélemény első oldalán, a jobb felső sarokban található. Az Országos Építésügyi Nyilvántartásban » ily módon számon tartott tanúsítványok hitelesek és bármikor ellenőrizhetőek.

Az épületek 12 különböző energiaosztályba sorolhatóak, ahogy a mellékelt táblázat is mutatja. Részletes ismertetőinkhez kattintson a táblázatban lévő energiaosztály linkjére!

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008 Kormányrendelet » alapján nem kötelező tanúsítványt készíttetni 50 nm-nél kisebb, különálló családi házakra, nyaralókra és más kivételes esetekben, ezekről a hivatkozott oldalon tájékozódhat részletesebben. Amennyiben az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk Önnek.

Az Országos Tanúsító Központ mérnök szakértői bármilyen típusú ingatlan tanúsítványát el tudják készíteni Püspökladányban, legyen szó lakó-, kereskedelmi-, ipari-, vagy gazdasági épületről.

1

Rendelés

Megrendelését munkanapokon 08 és 19 óra között tudjuk rögzíteni. Majd a kirendelt mérnök partnerünk keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetésére.

két óra
2

Szemle

A műszaki felmérés körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Alaprajzokra nincs szükségünk, csak a helyszín szabad bejárását kell biztosítani.

kb. 30 perc
3

Elkészült tanúsítvány

A tanúsítvány néhány munkanapon belül készül el, a határidőt a felmérést végző mérnökkel tudják pontosítani.

2 munkanap

Így dolgozunk Püspökladányban

Meddig érvényes?

A tanúsítvány 10 évig érvényes » és ezen intervallumon belül korlátlanul felhasználható. Amennyiben az épületet korszerűsítik, és ez érint olyan műszaki paramétereket, amelyek az energetikai szakvéleményben figyelembevételre kerültek, úgy a minőségi osztályba sorolását ismételten el kell végezni, ha eladás, vagy bérbeadás történik.

Szeretne korszerűsíteni?

Többféle energiahatékonysági pályázaton lehet állami támogatáshoz jutni. Ezek benyújtási feltételei között van a tanúsítványok beadása is. A kamatmentes hitelprogramról » is részletesebben tájékozódhat. Kicserélné elavult nyílászáróit? Olvassa el cikkünket az ablakcseréről »

A hasznos alapterületről

Ha ingatlant adunk el, nagyon fontos tudnunk lakásunk valóságos méretét. Néhány négyzetméternyi különbség is milliós tétel lehet az eladási árban, így érdekünk, hogy az áralkut a tényleges méretek alapján kössük meg. Az alapterület kiszámításáról mindenre kiterjedő cikksorozatunk van, további részletek ismertetőnkben »